Vol moed startte ik een programma bij Fit by Charro met als hoofddoel om me weer wat beter in mijn vel te voelen. Dat was hoog nodig want na twee bevallingen verder voelde ik me niet zo comfortabel. Ook merkte ik dat ik snel greep naar snelle suikers en calorierijk eten. Hoe het precies is gegaan, lees je hier.

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Fitbycharro.com

Eindelijk goed in mijn vel

Toen ik bevallen was van mijn dochter was ik een klein beetje bijgekomen in gewicht. Ik vond dat het getal wel meeviel, maar mijn lichaam voelde precies uit proportie. Ik kon mijn lichaam natuurlijk wel omarmen, want hey, het had mijn twee kinderen op de wereld gezet. En toch. Toch wilde ik me gezonder, fitter en zekerder voelen. En zo voelde ik me niet.

En dus startte ik met volle moed aan het online programma. Dat vlotte heel goed, want toen ik halverwege was, raakte ik al 5 kilogram kwijt. Maar wat nog belangrijker was: ik voelde me gewoon ook veel beter in mijn vel.

En toen kwamen de feestdagen

Ja, de feestdagen waren best pittig en zorgden ervoor dat ik niet altijd koos voor evenwichtig voedsel. Maar zo zijn de feestdagen. Ik voelde me alvast niet schuldig en genoot ook echt van mijn vakantie. Dat was ook Charro’s advies: genieten mag. Ze gaf ook veel gezonde feestgerechtjes en extra tips om te blijven bewegen. Dat zorgde ervoor dat ik al bij al niet erg veel aangekomen ben.

Wat ook heel fijn was: mijn weegmomentje is normaal op zondag. Zowel kerstdag als nieuwjaar vielen op zaterdag, een slechtere timing kon dus niet. Charro heeft mijn weegmomentje dan veranderd naar vrijdag en dat nam direct heel wat stress weg bij mij.

Eindelijk goed in mijn vel dankzij Fit by Charro

Het eindresultaat

Ik ben in totaal 7 kilogram afgevallen en ben daar heel erg tevreden mee! Dat vind ik echt een topresultaat. Ik kan weer goed in mijn broeken en als ik in de spiegel kijk, ben ik tevreden. YES! Ik weet nu ook genoeg om op mijn eentje nog een klein beetje verder te doen en zo klaar te staan tegen de zomer.

Mijn review

Charro is echt een heel lieve vrouw die je motiveert en ondersteunt waar nodig. Ze geeft een compleet receptenboek met gezonde (en echt lekkere) gerechtjes. En de oefeningen zijn zo opgesteld dat ze een optimaal resultaat geven in een beperkte tijd. Ook haar team is echt behulpzaam en geeft je dat duwtje in de rug.

Ik had het op een gegeven moment moeilijk om regelmatig de oefeningen te doen en Charro gaf me dan het persoonlijk advies om te starten met 1 keer per week oefeningen te doen en zo op te bouwen. Dat was geweldig advies, die ik meteen toegepast heb. Ook al is het dus een online traject, er is veel ruimte om vragen te stellen en advies te krijgen, mede dankzij haar goed team. Ik ben tevreden!