• Podcast Mijn kind heeft autisme

  27 november 2022

  Het was zomervakantie en ik had Remus ingeschreven voor een paar dagen speelplein. Dat ging op zich best goed, maar elke ochtend weende hij hartstochtelijk toen ik hem afzette. Het brak werkelijk mijn hart. En elke dag vond ik het moeilijker. Remus is maar een 12tal dagen gegaan over de hele zomer en elke keer was hij zo verdrietig.

  Read more
 • starten in het revalidatiecentrum

  Starten in het revalidatiecentrum

  14 november 2022

  Het is van februari geleden dat ik iets schreef rond het parcours van Remus. Toen waren het de onderzoeken van COS en de definitieve diagnose autisme. Intussen was Remus al in januari gestart met school en gaat het heel goed. Vanaf september mocht hij dan ook eindelijk starten in het revalidatiecentrum.

  Read more
 • Naar Parijs met baby

  29 augustus 2022

  Een paar verklaarden me gek, anderen raadden het ronduit af om naar Parijs met baby te gaan. Een enkele vertelde me dat ik moest doen wat goed voelt. En ik luisterde vooral naar het laatste. We gingen dus naar Parijs met baby Rhea. Een aanrader? Lees snel verder!

  Read more
 • ook thuis kun je van de trap vallen

  Ook thuis kun je van de trap vallen

  23 augustus 2022

  Ik heb het zo vaak gezegd tegen mijzelf of tegen mijn vrienden. Dat ze ervoor moeten gaan, dat ze het risico moeten nemen. Dat ze niet bang moeten zijn, want ja. Ook thuis kun je van de trap vallen. Maar wat als je dan plots hoort van iemand die echt van de trap gevallen is én dat het zijn leven heeft gekost?

  Read more
 • Vergelijken is dodelijk

  19 augustus 2022

  Vergelijken is dodelijk, maar wat als je dagelijks geconfronteerd wordt met het verschil? Remus heeft door zijn autisme een ontwikkelingsachterstand en nu al lijkt het dat zijn kleine zusje hem inhaalt.

  Read more
 • Zijn de wilde jaren nu voorbij?

  11 juli 2022

  33. Slik. Ik vind leeftijd zo’n dingetje. Ik heb dat altijd al ondervonden, maar misschien is dit nog iets versterkt gezien mijn man een paar jaar jonger is dan ik. En dan trouw je en dan zijn er kinderen.. Zijn de wilde jaren nu voorbij?

  Read more
 • Remus jaarbrief 3

  29 juni 2022

  Remus blaast vandaag 3 kaarsjes uit en dat moeten we vieren!

  Read more
 • Rhea jaarbrief 1

  6 juni 2022

  Rhea, lieve Rhea. Al 1 jaar! Wat breng je veel liefde en vreugde in ons gezin. Ik kan eigenlijk niet geloven dat er al een jaar gepasseerd is, wat gaat het snel! Precies een jaar geleden mocht ik je ontmoeten en wat ben jij een pareltje.

  Read more
 • 5x waarop je NIET mag besparen op je trouw

  20 april 2022

  Alles gaat tegenwoordig rond besparingen en beperkte budgetten. Let me tell you: het is géén goed idee om op alles te besparen. Je trouwt maar één keer, toch? Dan doe je het beter meteen goed, volgens jouw dromen en wensen!

  Read more
 • borstvoeding tips

  Borstvoeding tips

  6 april 2022

  Bij mijn zoontje mocht ik 4 maanden borstvoeding geven en bij mijn dochter is dat al 10 maanden and still counting. Hoog tijd dus om die borstvoeding tips even op te lijsten!

  Read more
1 2 3 16