Inrichting van de mancave (+ korting op posters!)

3 augustus 2021Tamara

Toen we hier net woonden – een klein jaar geleden – zaten we nog samen te gamen in de bureauruimte. Intussen heeft manlief mij buiten gekegeld en heeft hij zich bezig gehouden met de inrichting van de mancave. Yes, de nerd way. Daarbij koos hij bij Posterstore drie prachtige posters. Ze zijn niet echt in een specifiek gaming thema, maar eerder posters met mooie geometrische figuren.

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Posterstore.nl

Sinds thuiswerk even de norm was, ben ik verhuisd met mijn computer naar de leefruimte omdat manlief nogal veel telefoontjes moest doen (en zijn collega’s precies hardhorig zijn, of zo leek het toch). Intussen gaat mijn man opnieuw volledig uit werken, maar ik ben niet meer verhuisd. Zodus is de bureauruimte veranderd in zijn persoonlijke mancave, waar hij heel blij mee is.

Inrichting van de mancave

Inrichting van de bureau

Als eerste pakte hij het bureau aan. Hij zorgde ervoor dat hij in een hoek kon zitten en omdat hij nu meer plaats heeft, vond hij het ideaal om een XL muismat aan te schaffen en daarbij een scherm van 32 inch. Ik heb werkelijk zelf geen idee waarom een scherm zo groot moet zijn, maar als ik mijn man mag geloven, bevordert dit de gaming experience.

inrichting van de mancave

Inrichting van de posters

De ruimte is redelijk kaal aan de muren en dat zorgde ervoor dat het galmde. Een samenwerking met Posterstore kwam als geroepen! Mijn man is fan van strakke, geometrische lijnen, daarom koos hij voor deze kubusvormige posters. Ik vond ze al mooi als ik ze bestelde, maar in het echt komen ze helemaal tot hun recht. Wat een prachtige kleuren! De posters zelf zijn kwalitatief en de kaders zijn stevig en gemakkelijk op te hangen.

Inrichting van andere decoratie

Daarnaast kregen heel wat hebbedingetjes een vaste plaats tijdens de inrichting van de mancave. De nerds in ons hebben al heel wat spulletjes doorheen de jaren verzameld: een gravity gun van Half-Life, een lightsaber van Star Wars, heel wat Funko popjes en het zwaard Sting van Lord of the Rings. Die laatste was trouwens een trouwcadeau die we kregen van de getuige van mijn man.

inrichting van de mancave

Piano

Als laatste maakte manlief plaats om zijn piano te kunnen zetten. Die stond momenteel nog in de kamer van Rhea, maar omdat de piano boven stond, speelde hij er wat minder op. Daarom kreeg de piano dan toch weer zijn huisvesting in de mancave.

inrichting van de mancave
footer

Korting op posters!

Van Posterstore mag ik korting geven! Als je de code TAMARA35 ingeeft als kortingscode krijg je maar liefst 35% korting (behalve op selection). De korting is geldig tot 31 augustus.

Dat was de mancave! Mocht ik een eigen ruimte mogen inrichten, zou mijn teken- en schildergerief alvast een ereplaatsje krijgen. Daarnaast zou ik het waarschijnlijk klassiek-elegant inrichten, waarschijnlijk ook met mooie posters. Hoe zou jij je mancave (of girlcave) inrichten?

Comments (10)

 • Wildcard

  23 oktober 2021 at 22:14

  Oh wat mooi gedaan zeg.
  Xbox liefhebber je man?
  Wat gaaf dat patattenmeske (grapje hoor), hou ik wel van. Hangen er hier ook een paar aan de muur 🙂 *blink, blink*

  1. Tamara

   25 oktober 2021 at 15:24

   Haha, dank je wel! Oeh, Xbox komt hier niet binnen. We zijn wel Playstation fan, maar die hebben we verkocht. Mijn man speelt enkel en alleen PC. 🙂

   1. Wildcard

    25 oktober 2021 at 19:36

    Hier ook PS4 liefhebber, komen de meeste genre games (RPG) waar ik van hou, op uit ook.
    Ik zou je zeker nog niet aanraden om de PS5 aan te schaffen, zijn nog teveel bugs, blue screens en crashes mee. Best nog een 2 tal jaartjes laten over gaan.

    1. Tamara

     26 oktober 2021 at 10:16

     Bedankt voor de tip! We houden het sowieso op PC, omdat je toch de meeste games ook op PC kan spelen. God of War en Uncharted 4 komen ook uit op PC, hoera! Ik heb ze beide gespeeld en zie ernaar uit ze nog eens te kunnen spelen.

 • Saskia

  8 augustus 2021 at 14:08

  Ziet er tof uit. Hier een man-cave zolder… Nu vol met spullen door de verbouwing maar hierna gaan we alles eens goed opruimen/sorteren…

  1. Tamara

   9 augustus 2021 at 08:19

   Haha, zo herkenbaar! Hier ook een zolder waar alle spullen terecht zijn gekomen die we niet meteen gebruiken of nodig hebben. En nu ligt het er vol, maar ook van plan de zolder aan te pakken van zodra ik wat tijd heb.

 • Anne

  6 augustus 2021 at 07:03

  Hij zit daar goed zeg, in zijn mancave 🙂

  1. Tamara

   6 augustus 2021 at 12:38

   Haha, ja hé!

 • Robin Schrijvers

  5 augustus 2021 at 10:41

  Nice! Ik ben ook stilaan bezig met de inrichting van m’n bureau binnenkort in ons nieuw huis. Een echte man cave zal het niet worden, gezien ik een speeltafel voor trading card games eerder in de speelkamer ga zetten maar een nieuwe zelfgemaakte bureau, een nieuw groot scherm (want inderdaad, dat vergroot de experience :p) en meer ruimte… Dat staat allemaal wel op de planning! Jullie hebben het alvast leuk ingericht daar 🙂

  1. Tamara

   6 augustus 2021 at 12:38

   Ah, klinkt als leuke plannen! Ik vind dat zo leuk om alles zo wat te kunnen inrichten, zeker als er opeens extra ruimte bij komt. 😀

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Tien dingen die niemand vraagt

30 juli 2021

Next Post

Vakantieverslag van week 3

7 augustus 2021