Een bad nemen is de perfecte ontspanning. Je kan gewoon je bad laten vullen zonder meer, maar ik vind het erg leuk om wat extra sfeer te brengen. Niet alleen met kaarsjes en dergelijke, maar ook met inrichting. Ik mocht van Posterstore een aantal prachtige posters kiezen. Ik koos voor een prachtig zen thema om mijn badkamer mee op te fleuren. Het is zo mooi geworden!

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Posterstore.nl

Toen we hier net kwamen wonen, was er geen bad. Op zich kan ik best wel zonder, al is het fijn om eens een badje te kunnen nemen. Eerst besloten we dat we wel genoeg hadden aan de douche. We stopten Remus ook steeds in een klein badje onder de douche en dat werkte op zich ook wel.

Maar op een gegeven moment wrong het toch en kozen we uiteindelijk om een bad te laten plaatsen. En we zijn eigenlijk echt heel blij met de keuze. En Remus nog net iets meer, denk ik! Hij amuseert zich echt in het grote bad, hij kan er met gemak een uur in spelen en dobberen. Het is soms ook echt het ideaal rustmomentje als hij bijvoorbeeld wat overprikkeld is.

Ook Rhea is fan van het grote bad. Ze ligt op zo’n stoeltje en vindt de spettertjes erg fascinerend.

Sfeerelementen

Fotokaders

Ook zelf ben ik erg blij met mijn bad. Ik ben niet zo’n badmens, maar het is wel fijn om je te kunnen ontspannen in bad. Ik hou wel van veel sfeerelementen, zoals deze mooie fotokaders.

ontspannen in bad

Ik ben echt helemaal fan van de zee en de rust die het voortbrengt. Als ik in mijn bad lig te ontspannen, waan ik me even op een warme zonbestemming: de kabbelende golven aan zee, het zand tussen mijn voeten,… Heerlijk! Het hoeft trouwens niet altijd warm te zijn aan de zee. Vorig jaar gingen we ook niet voor niets naar de zee in de herfst. In elk seizoen is de zee eigenlijk best wel charmant.

Kaarsjes

Natuurlijk horen er ook kaartjes rond het bad als je een ontspannen bad neemt. Ik hou niet zo van geurkaarsen, dus meestal kies ik neutrale kaarsen, zowel van geur als van kleur. Ik ben eigenlijk helemaal niet het type die ’s avonds even voor de gezelligheid wat kaarsen aansteekt, maar in bad vind ik het dan wel weer heel leuk om te doen.

Podcast of boekje erbij

Normaal neem ik er een tijdschrift of boek erbij, maar de laatste tijd grijp ik meer en meer naar een podcast. Dan kan ik gewoon mijn ogen sluiten en luisteren naar wat er verteld wordt. Ik kies eigenlijk ook wel voor wat ‘zwaardere’ thema’s. Komedie podcasts laat ik dan meestal wel links liggen. Soms luister ik gewoon naar muziek, maar dat gebeurt niet zo vaak eerlijk gezegd.

ontspannen in bad
footer

Korting op posters!

Van Posterstore mag ik korting geven! Als je de code 35TAMARA ingeeft als kortingscode krijg je maar liefst 35% korting op alle posters (behalve op selection). De korting is geldig tot 20 november.

Ben jij fan van mijn gekozen posters?