Een maandje geleden zijn we verhuisd en nu alle dozen zo goed als uitgepakt zijn, werd het tijd om eens te kijken naar inrichting en decoratie. We dachten al een tijdje aan een postermuur en van Desenio mocht ik een paar posters uitkiezen! Ik had al eens besteld bij Desenio en was helemaal in mijn nopjes om onze decoratie wat meer te kunnen afwerken met deze stijlvolle posters. Omdat er zoveel keuze is, vond ik het echt moeilijk kiezen!

Decoratie

Sinds we verhuisd zijn, hecht ik wat meer belang aan decoratie. Hier en daar een plantje (in de lucht weliswaar want met loslopend wild baby kan dat voorlopig niet anders) en we wilden ook graag wat posters gaan uithangen. Witte muren zijn zalig, want het is een onbeschreven blad die je kan decoreren met je eigen stijl. En je kan eigenlijk ook veranderen per seizoen of gevoel. Manlief wilde graag wat gaming posters hangen maar ik heb hem daarvoor verwezen naar de bureauruimte en toilet. Dat zijn de enige ruimtes waar hij mag kiezen, haha. In de living wilde ik graag heel stijlvolle, zachte posters die neutraal ogen.

Wat te kiezen

Eerst en vooral: ik ben echt zo’n gigantische controlefreak en als ik moet kiezen uit duizenden posters, dan vind ik dat echt moeilijk. Zeker als er zoveel mooie bij zitten. Ik ben echt verliefd op die watercolor prints van koppels, ik vind die zo mooi en romantisch! Dus ik wou ergens wel in die stijl blijven. Aan de andere kant vond ik die botanische stijl die nu zo trendy is, ook echt leuk. Eigenlijk ook wel helemaal m’n ding.

Dus je hoort me al afkomen: ik heb meerdere combinaties gemaakt en de keuze uiteindelijk gemaakt tussen twee stijlen. Je leest het goed: ik heb met Photoshop de kaders al eens boven mijn dressoir gezet, zodat ik de look & feel zou kunnen zien, zo kon ik het geheel vooraf al eens zien en kon ik ook zien of de posters wel goed matchen met elkaar.

Edit: blijkbaar bestaat er ook gewoon een tool in Desenio zelf waar je je postermuur heel gemakkelijk kan samenstellen.

Botanisch of blauw-artistiek?

Botanische opstelling

Dit is de botanische stijl die ik zelf heel erg mooi vind omdat het zo licht en natuurlijk is. Een stukje rust in huis, een stukje natuur op de muur.

Blauw-artistieke opstelling

Deze is de artsy blauwe waar ik ook erg fan van ben. Het is zo mysterieuzer en het blauwe is ook wel intrigerend. Het spel tussen de verschillende posters vind ik wel iets geven. Zei ik al dat ik een grote sucker ben voor watercolor koppels? En die roos links kan ik echt blijven naar kijken.

Het was een close call maar uiteindelijk kozen we voor de blauwe variant. Lees: mijn man moest beslissen want ik kon het echt niet! Maar uiteindelijk wel echt heel erg blij met de keuze! Welke zou jij gekozen hebben?

Dit zijn de posters die ik koos: Watercolor Rose, Watercolor Reflection, Watercolor Kiss, Watercolor Couple, Layers of Mountains en Aquerelle Shape poster.

Korting!

Wil je graag ook wat posters bestellen? Dat kan nu met korting, gebruik MEERDANMAMA als code en dan krijg je 25% korting op posters van Desenio. Deze geldt tot en met 15 oktober. De code geldt niet op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.

Deze post is een samenwerking met Desenio.

Zou jij gegaan zijn voor de botanische look of toch zoals ik voor de blauwe artistieke? Ik ben benieuwd!