Benieuwd of onze kleine spruit een jongetje of meisje wordt? Ikzelf kan echt heel erg goed geheimen bewaren, behalve als het op zo’n zaken aankomt. Dan ben ik zo enthousiast dat ik mezelf toch verspreek. Daarom vertellen we het dus graag!

Voor mij persoonlijk maakte het eigenlijk niet meer zo uit wat het zou worden. Natuurlijk is het het belangrijkste dat het gezond is, maar ik denk dat er toch stiekem altijd wel een voorkeur is. Ik wou vooral heel graag een jongetje, en dat had ik al met Remus. Ik kon me het leven perfect voorstellen met zowel een jongetje erbij, of een meisje.

Als ik echt zou kunnen kiezen, had ik zelf gekozen voor nog een jongetje. Een echte boys mom. Leek me wel iets voor mij. Mijn man is altijd al erg benieuwd geweest naar de veelbesproken vader-dochter band en wou daarom heel graag een meisje. Maar op zich maakte het hem ook niet zoveel uit, hij zou sowieso wel blij zijn.

De onthulling van het geslachten ging perfect iets geweest zijn om bij de Sint te kunnen doen, maar dat kon nu natuurlijk niet. Omdat we al de zwangerschapsaankondiging vooral via online kanalen moesten doen, wou ik toch graag iets speciaal doen. Met de kerstperiode in zicht had ik wel een ideetje..

En zo maakte ik scratch kaarten van een echo van onze spruit. Die scratch kaarten staken we bij de kerstkaartjes die we elk jaar sturen bij familie en dichte vrienden. En het was echt een succes! Heel veel mensen reageerden zo enthousiast en vonden het leuk om te doen. De meeste hadden trouwens juist gekozen..

Het wordt een…

MEISJE!

En daar zijn we erg blij mee! 🙂