Waarom een milestone sessie of cakesmash echt wel de moeite waard is

25 september 2020Tamara

Remus werd 1 jaar en dat moet gevierd worden! Ik twijfelde om een milestone sessie te doen, maar mijn goeie vriendin-fotografe overtuigde me meteen! Achteraf ben ik heel erg blij dat ik dit heb gedaan, want het zijn prachtige foto’s die elk stuk voor stuk een unieke herinnering herbergen. Benieuwd naar de foto’s? Hier komen ze!

One

We warmden Remus eerst wat op met wat speelgoed en op de achtergrond de letters “one”.

Spiegel

Ik wilde graag wat spiegelfoto’s want ik vond dat super om te zien hoe hij zijn eigen spiegelbeeld zo leuk vindt. Te cute, toch?

Taart

Op zich hoefde een cakesmash niet echt maar we vonden het wel leuk om het erin te verwerken. Remus was geen fan van taart en ik heb hem echt een beetje op weg moeten helpen om ervan te proeven. Hij vond de takjes achter hem véél interessanter. Baby’s!

Badje

Na zijn taartgeknoei was het tijd voor een badje. Een badje is voor Remus nooit geen straf, hij zit echt heel erg graag in bad!

Buitenfoto’s

We namen ook nog wat buitenfoto’s en ik vind ze echt de max! Ik hou persoonlijk van een witte stijl (in de studio) of gewoon natuurlijke foto’s.

Dat was de milestone sessie van Remus! Foto’s zijn genomen door goede vriendin Raïs De Weirdt, die haar eigen zaak heeft, namelijk Matters Photography. Zeker een aanrader!

Een milestone sessie is echt de moeite waard omdat je kindje dan al goed kan lachen, zitten en eventueel zelfs al stappen. Er is veel meer interactie en je hebt echt heel veel mooie foto’s! Ik ga sowieso een paar foto’s uitkiezen om uit te hangen, nu nog beslissen welke…

Comments (6)

 • Saskia

  28 september 2020 at 13:22

  Oh WAUW. Wat een prachtige foto’s, vooral die laatste sessie <3
  Is inderdaad fijn om zulke foto's te hebben. Ook nog steeds blij met onze new born shoot en de cakesmash en alles wat we thuis hebben gedaan met z'n eerste verjaardag 🙂

  1. Tamara

   28 september 2020 at 20:12

   Dank je wel! Ooh ja, foto’s zijn toch zo de max!

 • Audrey

  27 september 2020 at 09:55

  Ooo, die foto´s zijn echt heel erg leuk! Ik snap wel dat je er superblij mee bent! Zo´n professionele shoot heeft wel echt meerwaarde idd.

  1. Tamara

   28 september 2020 at 13:17

   Dank je wel! Dat vind ik ook, die foto’s namen we toen hij 1 jaar was, en intussen is hij alweer 3 maanden ouder en is hij weer precies veel veranderd! 🙂

 • Shirley

  26 september 2020 at 09:04

  Wat leuk om zulke mooie foto’s te hebben. Zo’n cakesmash zou ik zelf ook nog wel willen doen, haha. Proficiat nog met de eerste verjaardag van Remus!

  1. Tamara

   26 september 2020 at 13:24

   Dank je wel, is echt wel een aanrader! 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

De roze wolk van een zwangerschap

23 september 2020

Next Post

7 irritante dingen die ik nooit van m'n leven ging doen.. En die ik nu toch doe!

28 september 2020