Remus werd 1 jaar en dat moet gevierd worden! Ik twijfelde om een milestone sessie te doen, maar mijn goeie vriendin-fotografe overtuigde me meteen! Achteraf ben ik heel erg blij dat ik dit heb gedaan, want het zijn prachtige foto’s die elk stuk voor stuk een unieke herinnering herbergen. Benieuwd naar de foto’s? Hier komen ze!

One

We warmden Remus eerst wat op met wat speelgoed en op de achtergrond de letters “one”.

Spiegel

Ik wilde graag wat spiegelfoto’s want ik vond dat super om te zien hoe hij zijn eigen spiegelbeeld zo leuk vindt. Te cute, toch?

Taart

Op zich hoefde een cakesmash niet echt maar we vonden het wel leuk om het erin te verwerken. Remus was geen fan van taart en ik heb hem echt een beetje op weg moeten helpen om ervan te proeven. Hij vond de takjes achter hem véél interessanter. Baby’s!

Badje

Na zijn taartgeknoei was het tijd voor een badje. Een badje is voor Remus nooit geen straf, hij zit echt heel erg graag in bad!

Buitenfoto’s

We namen ook nog wat buitenfoto’s en ik vind ze echt de max! Ik hou persoonlijk van een witte stijl (in de studio) of gewoon natuurlijke foto’s.

Dat was de milestone sessie van Remus! Foto’s zijn genomen door goede vriendin Raïs De Weirdt, die haar eigen zaak heeft, namelijk Matters Photography. Zeker een aanrader!

Een milestone sessie is echt de moeite waard omdat je kindje dan al goed kan lachen, zitten en eventueel zelfs al stappen. Er is veel meer interactie en je hebt echt heel veel mooie foto’s! Ik ga sowieso een paar foto’s uitkiezen om uit te hangen, nu nog beslissen welke…