Kelly deelde eens een aantal tips voor haar verjaardag en ik vond dat zo’n geniale post dat ik 20 gouden tips uitgeschreven heb. Ik ben al 32 jaar. Man, wat gaat het snel. Ik kan niet geloven dat ik al over de 30 ben en ik nog steeds het gevoel heb dat ik maar wat aan het doen ben (gaat dit gevoel ooit weg?).

Ik deel hier graag 20 tips van dingen die ik leuk vind en die volgens mij wel (hidden) gems zijn. Het plan was om er 32 te delen (mijn leeftijd), maar zoveel tips heb ik helaas niet, haha. Maar de 20 tips zijn echt wel goud. Enjoy!

Mijn verjaardag is trouwens exact een maand geleden, ik ben namelijk een beetje laat met deze post. Mijn verjaardag was in mei, ik vier mijn verjaardag meestal in stilte, dus felicitaties hoeven niet hoor. Cadeautjes, taart en kaartjes, dat mag altijd. 😉 Ik had een wishlist gedeeld een tijdje geleden en ik kreeg dus van mijn man de fancy koffiemachine en de Kambukka. Van mijn lieve schoonmama kreeg ik 2 prachtige latte glazen.

20 gouden tips

♡ – 1 Het fantastisch gezelschapsspel Love Letter, leuk met 2, 3 of 4 spelers.

♡ – 2 The Ritual of Jing, van Rituals. Ik noem het de groene lijn want ik kan de naam precies niet onthouden. Maar zo lekker!

♡ – 3 Ik kan je het tropisch zwembad van Kortrijk aanraden, voor zowel jong als oud. We doen dat eigenlijk te weinig, zo in een tropisch zwembad hangen. Mijn peuter had er de tijd van zijn leven, maar eerlijk? Wij ook.

♡ – 4 Op zoek naar je volgende podcast? Neem eens een kijkje bij Moederschip die ze mooi op gelijst heeft.

♡ – 5 De Oogie Boogie Song (van The Nightmare Before Christmas) is geniaal gecovered door de a capella band Voiceplay.

♡ – 6 Serieus. Hoe lekker zijn die Danette vanilleyoghurts met chocoladebolletjes erin! En waarom heb ik dat pas dit jaar ontdekt?

♡ – 7 Ben je geïnteresseerd naar slaaptips voor baby’s zonder slaaptraining te willen geven? Dan is Heysleepybaby jouw go-to.

♡ – 8 Op wandelafstand van mijn huis bevindt zich het mooie ‘t Goed ter Heule, een zelfpluktuin met waanzinnig lekkere aardbeien en andere groentes! Leuk om te doen met de kindjes!

♡ – 9 Neem eens een (halve) dag verlof op, puur en alleen voor jezelf. Zonder partner, zonder kinders, zonder iets. Just you and whatever wat je wil doen. Zeker in deze tijden waar de grenzen vervaagd zijn, is dat echt zo’n bonus.

♡ – 10 Ben je een meme lover? Check dan zeker de app of site Imgur.

♡ – 11 Bel jaarlijks even naar je energieleverancier of hij geen goedkopere tarieven kan aanbieden. Meestal is dat wel het geval bij mij. En zo niet, verander ik of doe ik mee aan een groepsaankoop.

♡ – 12 Vind je iets mooi op Zalando, Bol of Booking? Check eens bij de rechtstreekse winkel of hotel. Vaak vind je het daar wel goedkoper.

♡ – 13 Ik ben verzot op de Fuze Tea Black Peach Hibiscus. En nog weinig calorieën ook, hoera!

♡ – 14 De Like a Virgin haarmasker van Coco & Eve is echt heaven.

♡ – 15 Ik ben een slechte slaper en mijn man vertelt mij dikwijls een verhaaltje voor het slapengaan. Wie zegt dat verhaaltjes enkel voor kinderen moeten zijn? Hij leest soms ook gewoon voor uit een kinderboek zoals Mathilda. Voor ik het weet, lig ik te ronken.

♡ – 16 Aardbeien met Nutella poepkes, eventueel nog even laten verharden in de frigo. Maar zoooo lekker!

♡ – 17 Ik ben al jaren fan van Yoga with Adriene, en het is nog gratis ook!

♡ – 18 Homemade kerstomaatjes zijn echt een goed idee. Wij hebben geen tuin meer, maar wel een plantenbak en dat gaat even goed! En tomaatjes zijn gemakkelijk: in de zon plaatsen, veel water geven en af en toe wat okseltakjes afbreken.

♡ – 19 Investeer in dure lakens op je bed. Je slaapt er zoveel beter in en het voelt nog luxueus ook. Waar ik vroeger dekbedden van Ikea kocht, koop ik nu mijn dekbedden meestal op de Zara Home.

♡ – 20 Gelukkig zijn hoeft niet altijd per se het doel te zijn. Het is zeker oké om je even wat minder te voelen of niet gelukkig te zijn. Het doel kan ook zijn dat je een betekenisvol leven hebt of gewoon tevreden probeert te zijn met wat je hebt. Dat vind ik eigenlijk veel mooier dan dat gelukkig zijn en heeft me een tijdje gekost om te beseffen.

20 gouden tips

Dit waren mijn 20 gouden tips! Dit artikel is in geen geval gesponsord en is puur mijn eigen mening.