Ik zag deze bij Anne en vond het zo leuk dat ik besliste om mijn blog weer wat nieuw leven in te blazen met deze leuke tag. 🙂 Hier komt de unsuccessful adulting tag!

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week gegeten hebt?
Ik had zaterdagavond geen zin om te koken en dan heb ik gewoon wat frietjes in de Airfryer gedaan. Ik had mijn frietjes en moest het huis er niet voor uit. Hoera.

Hoe vaak ga je voor 22u naar bed?
Bijna alle dagen. De nachten met een hoestende baby zijn moordend, dus het is nu ook gewoon echt nodig. Maar op zich hou ik er eigenlijk ook wel van om vroeg onder wol te kruipen. 🙂

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Ik ga even Nijntje, Tik Tak en Uki niet meetellen, want dat is niet echt kijken. Een echt programma kan ik me eigenlijk niet direct herinneren, maar ik kijk heel graag kinderdingen. Encanto vond ik heerlijk en laatst keken we Turning Red waar ik ook van genoten heb.

Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Ik vergeet de laatste tijd wel vaker dingen en dat is absoluut niet mijn gewoonte. Ik ben altijd erg stipt en correct. Dus nu zet ik belangrijke dingen met 3 uitroeptekens en een melding in mijn agenda. Ik had onlangs een belangrijke online afspraak met iemand van Syntra (ik volg een traject als zelfstandige) en ik was die afspraak gewoon glad vergeten. Het ergste van alles is dat we die dag ervoor nog gemaild hadden én dat ik op het tijdstip van de afspraak gewoon doodleuk achter mijn computer zat. Maar dus gewoon vergeten.. Mom brains?

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Ik heb eigenlijk niet echt een pyjama maar ik leef(de) wel in leggings, ja. Tijdens mijn zwangerschap deed ik niets anders dan wonen in die leggings, maar sinds ik wat beter in m’n vel zit (en mijn broeken minder strak zijn vooral) heb ik zo goed als altijd weer mijn jeans aan. Ik ben echt trots op mezelf.

Wat is je meest ranzige gewoonte?
Ik ruik aan m’n broeken daar downstairs of ze nog fris zijn of niet. *schaam*

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Ik denk geen enkele, maar van de kids zeker tien verschillende. WAAR ZIJN AL DIE SOKKEN NAARTOE!

Welke lelijke emoji gebruik jij wel eens?
Ik snap emoji’s en smiley niet altijd even goed. Er is zo die smiley met z’n blinkoogjes 🥺, en die wordt gebruikt om aan te tonen dat iets suuuuper schattig is of to die for ofzoiets. Ik vind dat het een smiley is die op punt staat om uit te barsten in tranen. Maar oké. Ik gebruikte laatst de knipoogsmiley en die vind ik de allerlelijkste, betweterige smiley.

Wat is je meest nederige eigenschap?
Ik vind het belangrijk om attent te zijn en ik ga altijd voor iedereen even vriendelijk zijn.

Wanneer is voor het laatst eten dat je kookte mislukt?
Soep. Ik bewonder mensen die met groentenoverschotten echt iets moois kunnen toveren. Bij mij trekt overschotten soep echt op de ballen. Vind ik echt jammer, want zo gooi ik ze meestal dan toch nog gewoon weg. Iemand de gouden tip?

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Ik pruts aan m’n haar.

Wat was de laatste rekening die je ‘verstopte’?
Ik verstop geen rekeningen, maar ik stoef wel heel vaak met de prijzen van dingen die ik kocht. ‘Was maar 3 euro op Vinted.” Van de duurdere spreek ik dan weer niet, haha.

de unsuccessful adulting tag

Tot zover de unsuccessful adulting tag. Doe jij hem ook?