Dit was mijn vakantie

10 augustus 2020Tamara

Ik heb er een heerlijke – veel te korte – vakantie van drie weken op zitten. Deze vakantie was best speciaal gezien de omstandigheden, maar op zich hebben we zeker leuke dingen gedaan!

Wat deed ik?

Eerst en vooral deden we onze allereerste reis met de baby. Dat was best spannend maar het is allemaal goed verlopen. Het was leuk om toch eens buitenshuis te zijn, want we zitten echt anders de ganse tijd binnen met een baby en dan nog Covid-19.

Verder deden we eigenlijk helemaal niets! En dat is echt niet overdreven gezegd. We wilden een en ander doen en we hadden plannen om Remus bij familie te laten logeren maar gezien de maatregelen strenger geworden zijn, zijn we eigenlijk vooral binnen gebleven. We wilden normaal ook eens naar de zee gaan, maar ook daar hoorden we op de radio dat het nogal afgeraden wordt, dus hebben we toch maar niet gedaan.

Mijn hoogtepunten zijn eens een mini-shopke over de grens (ik was alleen met de baby, ik volgde wel de maatregelen), waar ik twee kleedjes in solden kocht en eens langs ging bij mijn favoriete winkel Maison du Monde om inspiratie op te doen voor ons nieuw huis. We krijgen normaal volgend weekend ook eindelijk de sleutel, we kunnen niet wachten!

Oh en extra leuk: ik kreeg full blanche carte om de tuin in een leuk jungle-hoekje te gaan veranderen. Ik mag volledig m’n ding doen zonder dat manlief hem moeit of iets erover zegt. Hoe zalig is dit! Ik kijk er echt al naar uit om dat koertje om te toveren tot een gezellig hoekje met plantjes en leuke tuinmeubeltjes. Yes! Ik ga binnenkort ook al eens mijn moodbord delen, want ik ben benieuwd naar jouw mening en ideetjes!

Alvast een voorsmaakje! Foto van Maison du Monde.

Nog een hoogtepunt was het zwembadje, zeker in deze hitte was deze echt een lifesaver! We hebben veel geravot en gespeeld in het zwembadje, ook toen Remus sliep, waren we precies twee tieners die tierden van het lachen en elkaar pestten met water. Moet kunnen, toch?

Verder sprak ik eindelijk eens af met wat vriendinnen, en dat deed zo’n deugd. Dat voelde echt als eeuwen geleden aan. Met een vriendin gingen we naar de frituur en deden we daarna een workshop make up. Met een andere vriendin deed ik een uitgebreide lunch op een terras. Gewoon eens eruit zijn, vond ik heerlijk. Verder gingen we ook nog langs bij vrienden, dat was ook erg gezellig!

Voor
Na
Stuk van de uitgebreide lunch met vriendin

Manlief en ik vierden ook 7 jaar samen! We hebben eigenlijk weinig speciaals gedaan, maar we zijn van plan het uitgebreid te vieren van zodra Remus uit logeren kan. Heb jij tips over hoe we ons jubileum kunnen vieren? Ik ben benieuwd! Aanvankelijk zijn we van plan gewoon uit eten te gaan, maar het mag eigenlijk ook wel eens iets anders zijn!

Wat deed ik niet?

Helaas heb ik echt te weinig gaan lopen en ik doe het nochtans zo graag! Ik had mijn loopschoenen ook mee op reis maar het is er gewoon niet van gekomen. Daarnaast vertik ik het om in zo’n warm weer te gaan lopen, dus daarom komen mijn loopjes slechts op 2 op 3 weken tijd. Maar ik ben zeker van plan er weer voor te gaan vanaf vrijdag, als het wat koeler wordt!

Werken! Natuurlijk ga ik niet werken op m’n dagelijkse job maar ik heb ook tal van andere projecten waar ik aan werk. En ik was van plan daar toch wat tijd in te stoppen, maar ook dat is er niet van gekomen. Telkens als ik mijn computer open, lukt het me niet om me te concentreren, het is echt verschrikkelijk. Maar het is oké. Weet je, het is vakantie voor iets hé.

En wat ik ook niet deed: beginnen met inpakken en ons huis klaarmaken voor de verhuis. De wil was er wel, maar het lukte me niet om er effectief aan te beginnen. Misschien omdat het nog zo ver weg lijkt? Geen idee, want het zal nu wel snel komen! Het komt in ieder geval wel in orde.

Binnenkort naar dit huis!

Dus

Ik had in ieder geval wel een fijne vakantie. Ik voel mij echt nog niet klaar om te werken morgen, maar hopelijk loopt dat wel los eenmaal ik ook begonnen ben.

Wat is jouw hoogtepunt van de afgelopen week/weken?

Comments (7)

 • Kaylin Maertens

  14 augustus 2020 at 17:46

  Ik ben blij voor je dat je een goed verlof had. De simpelste momenten kunnen echt het beste zijn.
  Jullie nieuwe living/keuken ziet er echt leuk uit en best wel ruim heb ik de indruk.

 • Lesley

  14 augustus 2020 at 09:43

  Haha carte blanche krijgen is echt het allerbeste. En zaaalig, dat zwembad! Ik wil er ook een haha! En leuke dingen om samen met mijn lief te doen vind ik altijd een nachtje logeren in een andere (Belgische stad) en er een weekendje van maken, naar Disneyland haha (al wil je dat dan misschien liever doen met Remus erbij, een weekendje chillen in zo’n toffe houten chalet in de Ardennen, … Ben benieuwd hoe jullie het gaan vieren 🙂

  1. Tamara

   14 augustus 2020 at 10:34

   Ah wat een leuke ideeën allemaal. Ik zou echt ZOTgraag nog eens willen gaan naar Disneyland! Liefst zonder Remus voorlopig hahah, die is daar toch nog te klein voor. Gewoon eens een nachtje uit logeren, kan al zoveel doen hé. En zo’n zwembadje kostte me 15 euro, ze zijn echt cheap! 🙂

 • Anne

  10 augustus 2020 at 10:52

  Klinkt als een heel toffe vakantie, waarin je wat energie kon tanken.
  En ja, samen onnozel doen, ik vind dat essentieel voor een goede relatie!

  1. Tamara

   10 augustus 2020 at 15:21

   Het was inderdaad ook echt een leuke vakantie. 🙂 EN ja, dat speelse, dat vind ikzelf ook wel belangrijk. Maar soms ook gemakkelijk om uit het oog te verliezen.

 • Audrey

  10 augustus 2020 at 09:18

  Oef, dat eten ziet er heeeel goed uit! Leuk dat je echt helemaal je ding mag gaan doen met dat stuk in de tuin. Ik word nog steeds heeeeel erg blij van foto’s en filmpjes kijken van de puppy’s, haha. Zaterdag mag ik voor het eerst gaan knuffelen!

  1. Tamara

   10 augustus 2020 at 15:22

   Jaaa echt, ik zie die tuin zo hard zitten! Ik vind het echt een fijn cadeau dat ik gewoon echt 100% groen licht krijg. Ik kan al niet wachten! En awww, hoe cute! Veel plezier met het knuffelen, dat zal een speciaal momentje zijn!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Prev Post

Music please!

4 augustus 2020

Next Post

Niet willen werken na je vakantie + 5 tips om die vakantie-dip te voorkomen

12 augustus 2020