Ik was al geen onbekende als het kwam op online shoppen, maar sinds de lockdown is het beste wel crazy hoe vaak ik online dingen geshopt heb. Benieuwd wat?

Wat ik zoal online gekocht heb

Amazon

By far mijn online favoriete winkel. Tot nu toe bestelde ik via de Duitse Amazon maar sinds deze week bestaat ook (eindelijk) de Nederlandse versie!

Ik kocht speelgoed voor de baby en een voetenzak voor zijn buggy. Ik bestelde dezelfde artikelen eerst op Dreambaby maar daar leverden ze veel te traag. Het ene artikel gingen ze kunnen leveren op 6 april, het andere wisten ze niet. Eh ok. Dan maar via Amazon besteld. Helaas zijn het wel Duitstalige liedjes in dat speelgoed, haha. Daar had ik niet bij stilgestaan.

Ik kocht ook een keukenmachine! Joepie! Daar ben ik keiblij mee want nu kan ik eindelijk deftig bakken (zoooo welkom in deze tijd!).

Smartphoto

Ik zocht naar kaartjes om mensen een hart onder de riem te kunnen steken in deze tijden, maar ik vond niet echt fotopakketten, enkel losse kaartjes. En de fotopakketten die ik uiteindelijk vonden, waren superduur dus koos ik ervoor om gewoon mijn eigen kaartjes te laten printen.

Wish

Wish is iets AliExpres achtigs (denk ik, correct me if I’m wrong). Normaal laat ik me niet vangen aan zo’n cheap sites maar ik kon het toch niet laten liggen. Ik vond het zo mooi! Ik lag wel aan 22,34 euro dus ik hoop dat ik geen douane moet betalen.

Hair & body & beauty shop

Hier kocht ik ook eindelijk mijn dagcrème. Ik heb al weken geen dagcrème meer en ik wou ze gaan kopen in de luchthaven maar ja, dat plan is ook niet doorgegaan. Dus bestelde ik ze maar online. Daarbij kocht ik ook de shampoo en conditioner van het merk Bad Head. Ik heb het nog nooit gebruikt, ik ben al benieuwd. Deze shop is wel een aanrader want de prijzen zijn heel fijn voor gekende producten.

Boekenhuis Theoria

Ik kocht ook lokaal, want dat vind ik ook wel belangrijk om te doen. Via een mailtje kon ik opgeven wat ik graag las en een budget. Via dat regelden ze dan een blind date met een of meerdere boeken en mij. Ik wou een spannend boek en een luchtige poëziebundel. Gisteren kwamen ze het leveren, heel leuk! Ik kreeg Verdraaid (Steve Cavanagh) en Zon gedichten (Peter Verhelst).

Wat kocht jij onlangs online?