Doe jij ook zoveel aan online shoppen?

3 april 2020Tamara

Ik was al geen onbekende als het kwam op online shoppen, maar sinds de lockdown is het beste wel crazy hoe vaak ik online dingen geshopt heb. Benieuwd wat?

Wat ik zoal online gekocht heb

Amazon

By far mijn online favoriete winkel. Tot nu toe bestelde ik via de Duitse Amazon maar sinds deze week bestaat ook (eindelijk) de Nederlandse versie!

Ik kocht speelgoed voor de baby en een voetenzak voor zijn buggy. Ik bestelde dezelfde artikelen eerst op Dreambaby maar daar leverden ze veel te traag. Het ene artikel gingen ze kunnen leveren op 6 april, het andere wisten ze niet. Eh ok. Dan maar via Amazon besteld. Helaas zijn het wel Duitstalige liedjes in dat speelgoed, haha. Daar had ik niet bij stilgestaan.

Ik kocht ook een keukenmachine! Joepie! Daar ben ik keiblij mee want nu kan ik eindelijk deftig bakken (zoooo welkom in deze tijd!).

Smartphoto

Ik zocht naar kaartjes om mensen een hart onder de riem te kunnen steken in deze tijden, maar ik vond niet echt fotopakketten, enkel losse kaartjes. En de fotopakketten die ik uiteindelijk vonden, waren superduur dus koos ik ervoor om gewoon mijn eigen kaartjes te laten printen.

Wish

Wish is iets AliExpres achtigs (denk ik, correct me if I’m wrong). Normaal laat ik me niet vangen aan zo’n cheap sites maar ik kon het toch niet laten liggen. Ik vond het zo mooi! Ik lag wel aan 22,34 euro dus ik hoop dat ik geen douane moet betalen.

Hair & body & beauty shop

Hier kocht ik ook eindelijk mijn dagcrème. Ik heb al weken geen dagcrème meer en ik wou ze gaan kopen in de luchthaven maar ja, dat plan is ook niet doorgegaan. Dus bestelde ik ze maar online. Daarbij kocht ik ook de shampoo en conditioner van het merk Bad Head. Ik heb het nog nooit gebruikt, ik ben al benieuwd. Deze shop is wel een aanrader want de prijzen zijn heel fijn voor gekende producten.

Boekenhuis Theoria

Ik kocht ook lokaal, want dat vind ik ook wel belangrijk om te doen. Via een mailtje kon ik opgeven wat ik graag las en een budget. Via dat regelden ze dan een blind date met een of meerdere boeken en mij. Ik wou een spannend boek en een luchtige poëziebundel. Gisteren kwamen ze het leveren, heel leuk! Ik kreeg Verdraaid (Steve Cavanagh) en Zon gedichten (Peter Verhelst).

Wat kocht jij onlangs online?

Comments (10)

 • Flavie

  14 april 2020 at 08:10

  Wij shoppen enorm veel online… momenteel iets minder… geen idee waarom, wellicht zorgt de quarantaine ervoor dat we minder nodig hebben… en ik heb nog veel te veel nieuwe spulletjes/kleren liggen die we nu toch niet kunnen gebruiken/aandoen.

  1. Tamara

   14 april 2020 at 09:28

   Ah leuk! Klinkt eigenlijk ook wel heel logisch!

 • Lesley

  12 april 2020 at 20:35

  Ik heb ook echt al zooo veel besteld. Kleren, Rituals-pakketten, Neuhaus-chocolade … Zowel voor mezelf als als cadeautje, echt verschrikkelijk. Het is echt mijn hoogtepunt van de dag als de postbode passeert hahaha.

  1. Tamara

   13 april 2020 at 08:22

   Hahaha super herkenbaar! Ah, we moeten genieten van de dingen die nog kunnen hé! Ik ben al blij niet de enige te zijn!

 • Kaylin Maertens

  6 april 2020 at 08:28

  Oooh, die spulletjes van Wish zien er wel extreem schattig uit. En voor €22 heb je waarschijnlijk wel redelijk wat gerief kunnen kopen?
  Ik heb mijn portefeuille nog onder controle. En zelfs als dat niet zo is, hoef je je niet schuldig te voelen. Je spaart op andere vlakken geld uit en alles dat je opsomt zijn bruikbare dingen.

  1. Tamara

   6 april 2020 at 08:35

   Hé, ja daar heb je wel gelijk in! Haha en nee, voor die 22 euro waren het die twee pakjes en dat was alles! Ik verlang al tegen dat ze aankomen!

 • Irene

  4 april 2020 at 18:06

  Amai dat laatste is echt een super cool idee eigenlijk! Bij mij valt het goed mee qua aankopen. Ik kocht twee zwangerschapsbroeken en een paar bh-achtige topjes en een t-shirt (bij Kiabi en Undiz). En dat is het eigenlijk. Ik heb wel héél veel goesting om dingen te kopen maar ik kan me nog redelijk inhouden :p

  1. Tamara

   4 april 2020 at 19:24

   Oh, dat valt zelfs heel goed mee! Ik koop echt véél te véél! ’t Is er lichtjes over 😀

 • Kimberley

  3 april 2020 at 17:19

  O, die pakjes van Wish! <3 Ik heb sinds de coronacrisis ook echt teveel online geshopt. H&M, Let's Dough It (1 kilo cookiedough besteld, haha) en ook nog ergens Instagramfoto's laten uitprinten. Het is een soort tijdsverdrijf geworden, maar mijn portemonnee jankt (':

  1. Tamara

   3 april 2020 at 17:59

   Gohja, we sparen ook heel wat uit door niet op café / restaurant / cinema / andere te gaan? En we moeten de economie toch steunen he 😀

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Zwangerschapskwaaltjes waar niemand iets over zegt

1 april 2020

Next Post

Pregnancy shoot in beeld

4 april 2020