Een perfecte dag

20 september 2020Tamara

Oh, ik had de meest perfecte dag gisteren. Gewoon zo’n kleine-dingen-dag en ik vond het echt geweldig. Ik haalde er zoveel energie uit dat ik graag mijn dag hier wil delen!

We begonnen de dag met Remus die sliep tot 8u20 en die ik dan nog zelf moest wakker maken. Zijn normaal uurtje hangt meestal tussen 7 uur en 8 uur maar elke minuut extra slapen telt, vind ik. Haha. Maar we hadden iets gepland dus heb ik hem wakker gemaakt. En ik heb ook wel graag dat hij toch een beetje in zijn ritme blijft.

WE GINGEN ZWEMMEN! YAY!

Tegenwoordig moet je reserveren als je wil gaan zwemmen, dus ik had een paar dagen geleden tickets geboekt met een tijdslot van 9u30, dan mag je 4 uur blijven (niet dat we dat deden met een baby uiteraard, maarkom). En dat was echt een ideaal tijdstip om met Remus te doen. We kwamen daar aan, en we keken echt onze ogen uit!

Er was echt heel veel voor baby’s en peutertjes: 3 peuterzwembaden van 25 centimeter, 36 centimeter en 34 centimeter. Er waren echt heel veel watertoestellen waar de kindjes mee kunnen spelen en er was een leuke, lange glijbaan (een halve buis), waar peuters zelf konden in gaan. De allerkleinsten konden mee op de schoot met mama of papa. En leuk dat Remus het vond, hij had echt de hele tijd zo’n smile op!

Geen foto’s in het zwembad maar hier is een idee hoe leuk Remus zwemmen vindt in dit kleine badje! Kun je zijn smile voorstellen in het grote zwembad?

Ook manlief had z’n smile op, de 5 superglijbanen die hij ongeveer 13 keer deed, waren een schot in de roos. Ik dacht dat we maar een uurtje gingen blijven maar we hebben 2 uur gespeeld vooraleer Remus moe was. Zo’n zwemparadijs is echt een aanrader met een kleintje!

Daarna rustten we wat.

Na zo’n energieke voormiddag heeft Remus een paar uur gedut in de namiddag. Lekker rusten. Ik zat op m’n lievelingsstoel die ik onlangs kocht en waar ik telkens zo blij van word als ik hem zie. Ik wou eigenlijk eentje van Maison du Monde maar toen ik erop zat, zat die zo hard. Ik ben dan toch maar voor de millennial stoel gegaan, die ook Talitha heeft, en waarschijnlijk ook de rest van de wereld. Maar dat is oké. Hij zit fantastisch en hij is zo vrolijk!

Ik volgde opnieuw een tutorial van Every Tuesday op m’n Ipad en dit was het resultaat. Ik moet nog wat werken aan details wel, ik teken soms wel een beetje te grof. Leuke ontspanning wel.

We gingen naar een speelpleintje.

Met zo’n goed weer wou ik graag nog even buiten. We gingen naar het speelpleintje in de buurt waar Remus ook weer wat energie kwijt kon. Er waren ook andere kindjes, ongeveer van zijn leeftijd, die allemaal al woorden konden zeggen. Ik verlang al voor zijn eerste echte woorden! Maar hij moet het op z’n eigen tempo doen.

FRIETJUUUHS

Zo’n perfecte dag kon niet anders dan eindigen met frietjes en wat series kijken. Want frietjes eten we dus traditiegetrouw in de zetel.

Ik kon lekker ontspannen deze dag, het is echt lang geleden dat ik me zo relaxed gevoeld heb.

Hoe ziet een ontspannend dagje voor jou eruit?

Comments (16)

 • Giovanna Jansen

  28 september 2020 at 12:48

  Heerlijk zo’n dag! Leuke, lieve foto’s. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken, hè?

  1. Tamara

   28 september 2020 at 20:14

   Awel, dat vind ik ook! Het was echt een heerlijke dag, enkel door die kleine dingen, en dat zijn gewoon echt de beste dagen!

 • Lesley

  21 september 2020 at 14:58

  Heerlijk! Zo van die dagen waarop alles op z’n plek valt, ook al zijn het van die kleine dingen, zijn echt de beste!

  1. Tamara

   22 september 2020 at 20:55

   Jaa, dat vind ik dus ook! 🙂

 • Liesbethblogt

  21 september 2020 at 14:14

  Ik ben eens met mijn oppaskindje en haar moeder gaan zwemmen die kleine was wel ouder trouwens. Die gebruikte mij gewoon als vlot toen ze moe werd. Je stoel vind ik heel mooi en heb ik ook naar gekeken maar niet voor gegaan. Ik heb een hele fijne stoel gekocht die eigenlijk mijn smaak niet is maar zoooo lekker zit. En bij de bank past waar Vriendjelief geen afstand gaat doen, want ligt lekker. Maar zonder meer een heerlijke dag echt genieten.

  1. Tamara

   22 september 2020 at 20:54

   Hahaha, die kinderen toch, hé! En leuk dat je een fijne stoel hebt gevonden. Comfort gaat sowieso ferm boven smaak, als je het mij vraagt!

 • Audrey

  21 september 2020 at 10:50

  Kleine-dingen-dagen zijn de beste! Goed woord ook 🙂

  1. Tamara

   21 september 2020 at 11:51

   Jaaa, dat zijn eigenlijk echt de beste dagen hé! Ik deel je mening! 🙂

  2. Anne

   21 september 2020 at 17:21

   Je moet weten dat ik fauteuil ook zelden in één keer goed geschreven krijg, meestal moet ik verbeteren 😀
   En ik snap je gevoel over het woord oor-zetel 😀
   Dus ja. Oma-zetel it is. Voor mij toch, want bij mij is dat gewoon zo. Voor jullie misschien toch millennial zetel 🙂 (wat ik trouwens ook nooit in één keer juist geschreven krijg en dan nog moet gaan opzoeken hoeveel l’en en n’en het nu weer zijn)
   Ik heb zo’n bankje, en het is zalig. Ik zou er nog eentje halen, moest ik jou zijn!
   Ik hou van die stijl waarin je tekent, en ik hou ook gewoon van tekeningen van plantjes. Zo van die zalig simpele dingen met mooie kleuren. Ik zou dat in mijn werkkamer ophangen.

   1. Tamara

    22 september 2020 at 20:57

    Maar echt hé, ik kan ook niet millennial schrijven, ik moet het ook steeds gaan checken! Oma-zetel vind ik perfect, haha! En je hebt me overtuigd, ik haal het bankje gewoon!
    En dank je wel! Tekenen is voor mij echt een uitlaatklep, gewoon wat lijntjes trekken en hopen dat er iets van komt. Maar op de Ipad vind ik het veel gemakkelijker tekenen dan in’t echt, zal er ook wel mee te maken hebben. 🙂

 • Anne

  21 september 2020 at 10:41

  Millennial chair? Dat wist ik niet! Ik heb er namelijk zo eentje, maar wel in het grijs. Al een hele tijd eigenlijk, staat in mijn handwerkruimte (eigenlijk gewoon mijn ruimte) en zit ik nu ook in te tikken. Ik vond ‘m zo comfy dat we een tweede exemplaar gekocht hebben voor in de living 🙂
  (ik noem ‘m eigenlijk oma-zetel, vind je dat erg? oorfauteuil klinkt anders wel een hoop fancier).
  Lijkt me een heel leuke dag met een vrolijke baby, en ik vind jouw tekenkunsten héél mooi! Echt waar.

  1. Tamara

   21 september 2020 at 11:51

   Ik vind oma-zetel wel een betere benaming dan oorfauteuil! Ik kan fauteuil amper goed schrijven en het klinkt als een zetel die grote oren heeft, (wat natuurlijk ook wel klop, maar ik stel mij daar iets helemaal anders bij, haha!). Ik ben er echt zo blij mee! Ik heb al spijt dat ik geen voetbankje erbij heb gekocht. En dank je wel voor het mooie compliment! Tekenen vind ik echt wel leuk.

 • Saskia

  20 september 2020 at 20:48

  Och wat een heerlijke foto’s <3 Ik geniet mee.

  1. Tamara

   21 september 2020 at 11:52

   Wat leuk dat je meegeniet! 🙂

 • Talitha

  20 september 2020 at 11:48

  Millennial chair in millennial yellow for the win!

  1. Tamara

   20 september 2020 at 12:21

   Hahaha, echt hé! Ik vond hem ook best mooi in het rood maar rood is wel een moeilijk kleur om te combineren. ‘k Heb op veilig gespeeld!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Kom, dan neem ik je op tour in ons nieuwe huis

15 september 2020

Next Post

De roze wolk van een zwangerschap

23 september 2020