Oh, ik had de meest perfecte dag gisteren. Gewoon zo’n kleine-dingen-dag en ik vond het echt geweldig. Ik haalde er zoveel energie uit dat ik graag mijn dag hier wil delen!

We begonnen de dag met Remus die sliep tot 8u20 en die ik dan nog zelf moest wakker maken. Zijn normaal uurtje hangt meestal tussen 7 uur en 8 uur maar elke minuut extra slapen telt, vind ik. Haha. Maar we hadden iets gepland dus heb ik hem wakker gemaakt. En ik heb ook wel graag dat hij toch een beetje in zijn ritme blijft.

WE GINGEN ZWEMMEN! YAY!

Tegenwoordig moet je reserveren als je wil gaan zwemmen, dus ik had een paar dagen geleden tickets geboekt met een tijdslot van 9u30, dan mag je 4 uur blijven (niet dat we dat deden met een baby uiteraard, maarkom). En dat was echt een ideaal tijdstip om met Remus te doen. We kwamen daar aan, en we keken echt onze ogen uit!

Er was echt heel veel voor baby’s en peutertjes: 3 peuterzwembaden van 25 centimeter, 36 centimeter en 34 centimeter. Er waren echt heel veel watertoestellen waar de kindjes mee kunnen spelen en er was een leuke, lange glijbaan (een halve buis), waar peuters zelf konden in gaan. De allerkleinsten konden mee op de schoot met mama of papa. En leuk dat Remus het vond, hij had echt de hele tijd zo’n smile op!

Geen foto’s in het zwembad maar hier is een idee hoe leuk Remus zwemmen vindt in dit kleine badje! Kun je zijn smile voorstellen in het grote zwembad?

Ook manlief had z’n smile op, de 5 superglijbanen die hij ongeveer 13 keer deed, waren een schot in de roos. Ik dacht dat we maar een uurtje gingen blijven maar we hebben 2 uur gespeeld vooraleer Remus moe was. Zo’n zwemparadijs is echt een aanrader met een kleintje!

Daarna rustten we wat.

Na zo’n energieke voormiddag heeft Remus een paar uur gedut in de namiddag. Lekker rusten. Ik zat op m’n lievelingsstoel die ik onlangs kocht en waar ik telkens zo blij van word als ik hem zie. Ik wou eigenlijk eentje van Maison du Monde maar toen ik erop zat, zat die zo hard. Ik ben dan toch maar voor de millennial stoel gegaan, die ook Talitha heeft, en waarschijnlijk ook de rest van de wereld. Maar dat is oké. Hij zit fantastisch en hij is zo vrolijk!

Ik volgde opnieuw een tutorial van Every Tuesday op m’n Ipad en dit was het resultaat. Ik moet nog wat werken aan details wel, ik teken soms wel een beetje te grof. Leuke ontspanning wel.

We gingen naar een speelpleintje.

Met zo’n goed weer wou ik graag nog even buiten. We gingen naar het speelpleintje in de buurt waar Remus ook weer wat energie kwijt kon. Er waren ook andere kindjes, ongeveer van zijn leeftijd, die allemaal al woorden konden zeggen. Ik verlang al voor zijn eerste echte woorden! Maar hij moet het op z’n eigen tempo doen.

FRIETJUUUHS

Zo’n perfecte dag kon niet anders dan eindigen met frietjes en wat series kijken. Want frietjes eten we dus traditiegetrouw in de zetel.

Ik kon lekker ontspannen deze dag, het is echt lang geleden dat ik me zo relaxed gevoeld heb.

Hoe ziet een ontspannend dagje voor jou eruit?