Ik vind het altijd fijn om kleine en grote gelukskes op te sommen, want dan pas besef je hoeveel lichtjes er uiteindelijk zijn. Zeker in lastigere tijden is het wel fijn om daar eens over te denken.

BIJNA VERHUIZEN
Toch wel met stip op 1, want ik zie er echt naar uit dat die tussenperiode gewoon voorbij is. Ikzelf hou me rustig en laat de verhuis over aan manlief, die daar eigenlijk ook echt goed in is.

‘T IS NIET MEER ZO WARM
De voorbije weken wenste ik bijna dat het opnieuw zou vriezen ofzo, die hitte was niet fijn. Daarom toch ook wel echt blij dat het weer aangenaam vertoeven is, zowel binnen als buiten.

LEZEN
Ik vond het fijn eindelijk weer eens wat te lezen. Ik las het boekje van The Boy, The Mole, The Fox and The Horse en eerlijk gezegd ben ik geen zo’n fan. Wat een afgrijselijk lettertype ook. Ik las ook Flow magazine. Het was gewoon fijn weer eens in een boek te duiken.

REMUS NAAR DE OPVANG
Ik weet niet of dit valt onder een gelukske, want ik vind het stom dat ik iemand moet betalen om te zorgen voor mijn kind. Maar op zich deed het me wel deugd. Dus het is zeker wel een lichtpuntje, want zo kan ik rusten.

NEN MCFLURRY
Soms heeft een mens niet meer nodig, right?

LORD OF THE RINGS MARATHON
Jawel, deze is een beetje opgedrongen door manlief. Dit keer de extended edition waarbij 1 film gemiddeld 4 uur duurt. Maar we kijken het in stukjes want ik kan gewoon echt niet zo lang achter een scherm zitten. Op zich vind ik het wel leuke films maar ik vind het vooral gezellig samen kijken met een chipke en een dekentje.

VERSE TOMAATJES
Onze moestuin is in volle bloei en heeft nu trostomaatjes, vleestomaten en courgettes. Op de puntpaprika’s en de bataat is het nog wachten, maar ze doen het ook goed. Ik vind zelfgekweekte trostomaatjes echt heerlijk!

MODERN FAMILY
Ik hou van de serie Modern Family. Maar echt! Wat een hartverwarmende serie is dit. Traditioneel kijken we na het eten, wanneer Remus slaapt, een aflevering. Of meerdere.

Wat waren jouw lichtjes deze week?