Maandoverzicht juni

30 juni 2020Tamara

Van weekoverzichten is het er niet van gekomen, daarom dit XL maandoverzichtje met highlights en wat downers. Het was op zich wel een fijne maand waarin toch heel wat gebeurd is!

Highlights

+ We hebben impulsief een nieuw huisje gekocht en we kunnen niet wachten om te verhuizen naar op ons nieuw stekje! We moeten nog even spannend afwachten want we hebben nog geen datum van wanneer we kunnen verhuizen.

+ Intussen stond ook ons huisje te koop en hebben we die kunnen verkopen in minder dan een week tijd zonder makelaar! Dat was wel even stressy want aanvankelijk zag het ernaar uit dat de koper niet wilde tekenen, maar het is in orde gekomen.

+ Remus werd 1 jaar op 29 juni en is nu officieel een dreumes, iets tussen baby en peuter. Tijd gaat echt veel te snel!

+ Ik liep voor het eerst meer dan 5 kilometer aan een stuk zonder dat ik doodging!

+ We hebben in juli toch een reisje geboekt naar het zuiden van Frankrijk in de Ardêche en we zien er erg naar uit! Ik heb het precies wel echt nodig om eens eruit te zijn, want ik heb het gevoel dat ik maar blijf gaan.

+ Na een paar weken met een lastig ritme te zitten met Remus zijn we nu eind juni eindelijk overgegaan tot een goed ritme voor mijn zoontje. Hij had precies een moeilijke slaapperiode, die ikzelf dan vertaalde in niet moe genoeg, maar het was gewoon een moeilijker periode geweest. Nu doet hij weer flink regelmatig zijn dutjes.

+ De warme dagen deden ook echt wel deugd! Ook de kleine dingen zijn fijn, het moeten niet altijd grootse dingen zijn.

+ Ik bestelde wat handmade kinderkleding voor Remus en ik ben echt zeer benieuwd naar mijn bestelling. Het is nog in de maak maar als het er is, schrijf ik er waarschijnlijk wel iets over!

Downers

— Beetje vermoeid van de afgelopen weken, hoewel ik ze ook heel fijn vond. Het is zowat dubbel. Ik slaap ook behoorlijk slecht waardoor het steeds heel lang duurt voor ik echt in slaap val. Waar is die vakantie?

— Mijn man moet weer gaan werken naar de bureau en zodus komt een einde aan onze werkbubbel samen. Het zal best wel wennen zijn na zo’n lange periode samen te werken!

— Ik probeer op m’n lijn te letten en ik blijf maar boefingskes hebben, zeer frustrerend! Zelfs als ik mijn best doe, gaat er geen grammetje van de weegschaal en ik ben de uitleg van ‘spieren wegen meer dan vet’ beu. Ik wil resultaat! Nu!


Wat was jouw grootste highlight van juni?

Comments (15)

 • Flavie

  14 juli 2020 at 11:44

  Meer dan 5 km lopen zonder doodgaan… ik ga er ook voor 😉

  1. Tamara

   15 juli 2020 at 16:36

   Top! Go you!!! 😀

 • Giovanna Jansen

  7 juli 2020 at 11:06

  Wat fijn dat jullie je huis zo snel hebben kunnen verkopen! Hopelijk kunnen jullie gauw verhuizen naar jullie nieuwe huis. Heerlijk dat jullie volgende maand naar de Ardèche op vakantie gaan. Geniet ervan!

  1. Tamara

   7 juli 2020 at 11:41

   Dank je wel! Zullen we zeker doen! 🙂

 • Irene

  4 juli 2020 at 17:20

  Gooi die weegschaal weg, dat gaat veel frustratie besparen 🙂 Zalig van het reisje en het huis en dat jullie terug een fijn ritme hebben!

  1. Tamara

   4 juli 2020 at 21:17

   Eigenlijk wel echt een heel erg goeie tip dat je geeft!

 • Evelyne – Gouden Momenten

  4 juli 2020 at 14:10

  Ooh waauw, een huisje gekocht! Gefeliciteerd!

  1. Tamara

   4 juli 2020 at 21:17

   Dank je wel! We zien er erg naar uit om te verhuizen! 🙂

 • Mie kids

  3 juli 2020 at 09:15

  Zalig dat jullie toch nog een reisje geboekt hebben. Dan zijn jullie er even uit, kan zo’n deugd doen. Wat fijn dat nieuwe huis, heel veel geluk.

 • Audrey

  2 juli 2020 at 09:16

  Fijn dat jullie toch op vakantie kunnen gaan. Wordt het de eerste vakantie met Remus erbij? Ik had in juni al twee weken vakantie. Ik ga wel nog wat verlof inplannen ergens tussen nu en Kerst, maar wanneer en hoeveel hangt af van bepaalde zaken 😉

  1. Tamara

   2 juli 2020 at 11:52

   Oh, hopelijk kom je gauw te weten wanneer je je verlof kan inplannen, want ernaar uitkijken is ook al heel leuk! En yes, het wordt de eerste echte vakantie met Remus. We hadden eigenlijk een paar dagen geboekt naar Tenerife in maart maar toen kwam Corona en dus wordt dit eigenlijk het eerste echte, redelijk verre reisje met Remus. We zijn wel eens een weekendje naar Den Haag geweest toen hij 10 weken was ofzo, maar dat is toch nog net iets anders. Ik vind het best wel spannend!

 • Lesley

  1 juli 2020 at 16:01

  Haha, als mensen zeggen dat spieren meer wegen dan vet denk ik ook altijd: zwijg mens, I wanna see that fat buuuuurn. En wat leuk, dat weekje Zuid-Frankrijk! Het heeft lang geduurd bij mij, maar ik begin nu toch ook te merken dat ik al sinds vorige zomer geen verlof meer heb gepakt (met daartussen verhuizen en van job veranderen, whoeps!). Binnen een paar weken congé, zal deugd doen 🙂

  1. Tamara

   1 juli 2020 at 17:43

   Sinds vorige zomer geen verlof? Oh, dat zou ik niet kunnen! Geniet maar dubbel en dik van die congé! 🙂

 • Shirley

  30 juni 2020 at 19:34

  Wat een goed nieuws over jullie huis. Spannende tijd, ook om zelf jullie huis te verkopen. Fijn dat het goedkwam. Mijn hoogtepunt was een onverwacht weekendje weg. Aan de ene kant een gek gevoel dat dat nu weer kan, maar tegelijkertijd deed het me goed!

  1. Tamara

   30 juni 2020 at 20:35

   Oh een weekendje weg klinkt heerlijk! Wat fijn dat je dit kon doen! En dank je wel, we zijn vooral blij dat alles inderdaad goed kwam want ook met die rare tijden weet je het natuurlijk niet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Jaarbrief 1 voor Remus

29 juni 2020

Next Post

10 gigantische voordelen van een zomerbaby

4 juli 2020