Van weekoverzichten is het er niet van gekomen, daarom dit XL maandoverzichtje met highlights en wat downers. Het was op zich wel een fijne maand waarin toch heel wat gebeurd is!

Highlights

+ We hebben impulsief een nieuw huisje gekocht en we kunnen niet wachten om te verhuizen naar op ons nieuw stekje! We moeten nog even spannend afwachten want we hebben nog geen datum van wanneer we kunnen verhuizen.

+ Intussen stond ook ons huisje te koop en hebben we die kunnen verkopen in minder dan een week tijd zonder makelaar! Dat was wel even stressy want aanvankelijk zag het ernaar uit dat de koper niet wilde tekenen, maar het is in orde gekomen.

+ Remus werd 1 jaar op 29 juni en is nu officieel een dreumes, iets tussen baby en peuter. Tijd gaat echt veel te snel!

+ Ik liep voor het eerst meer dan 5 kilometer aan een stuk zonder dat ik doodging!

+ We hebben in juli toch een reisje geboekt naar het zuiden van Frankrijk in de Ardêche en we zien er erg naar uit! Ik heb het precies wel echt nodig om eens eruit te zijn, want ik heb het gevoel dat ik maar blijf gaan.

+ Na een paar weken met een lastig ritme te zitten met Remus zijn we nu eind juni eindelijk overgegaan tot een goed ritme voor mijn zoontje. Hij had precies een moeilijke slaapperiode, die ikzelf dan vertaalde in niet moe genoeg, maar het was gewoon een moeilijker periode geweest. Nu doet hij weer flink regelmatig zijn dutjes.

+ De warme dagen deden ook echt wel deugd! Ook de kleine dingen zijn fijn, het moeten niet altijd grootse dingen zijn.

+ Ik bestelde wat handmade kinderkleding voor Remus en ik ben echt zeer benieuwd naar mijn bestelling. Het is nog in de maak maar als het er is, schrijf ik er waarschijnlijk wel iets over!

Downers

— Beetje vermoeid van de afgelopen weken, hoewel ik ze ook heel fijn vond. Het is zowat dubbel. Ik slaap ook behoorlijk slecht waardoor het steeds heel lang duurt voor ik echt in slaap val. Waar is die vakantie?

— Mijn man moet weer gaan werken naar de bureau en zodus komt een einde aan onze werkbubbel samen. Het zal best wel wennen zijn na zo’n lange periode samen te werken!

— Ik probeer op m’n lijn te letten en ik blijf maar boefingskes hebben, zeer frustrerend! Zelfs als ik mijn best doe, gaat er geen grammetje van de weegschaal en ik ben de uitleg van ‘spieren wegen meer dan vet’ beu. Ik wil resultaat! Nu!


Wat was jouw grootste highlight van juni?