Mijn blog blaast vandaag 1 kaarsje uit en ik kon niet laten daar toch iets over te posten. Want ik vind het ergens toch een mijlpaal.

De timing is wel een beetje ironisch want nog geen week geleden had ik opeens problemen met mijn hosting en was mijn website vier volle dagen offline. De horror! OkΓ©, het is ‘maar’ een blogsite maar ik heb helemaal niet graag dat mijn plaatsje er niet is. Daar kwam ik echt erg gefrustreerd van. Het probleem lag ook duidelijk aan de hosting en na 2 mails van mezelf (de ene vriendelijk en de andere heel erg boos) hebben ze het eindelijk opgelost. Maar wanneer mijn jaar afgelopen is, verander ik sowieso van hosting. Iemand tips?

Maar goed, dit is een feestelijke post, Meerdanmama is jarig! En hoewel het voor mij al veel langer lijkt, is het nog maar 1 jaartje. Ik blog eigenlijk al jaren en heb al verschillende blognamen gehad, maar ik kon maar niet mijn plaatsje vinden. Nu ik mama ben, weet ik mijn plaatsje meer dan ooit: meer dan mama. Ik ben – wij zijn – meer dan mama. En ik schrijf dan ook heel graag over thema’s die zowel mama’s als anderen kunnen herkennen.

Ik leerde al heel erg fijne mensen kennen in de blogwereld en ik ben heel dankbaar voor die contacten! Jullie inspireren me allen stuk voor stuk! Met velen heb ik ook regelmatig een babbeltje via mail of Instagram. Zo blij hier een deeltje van te mogen zijn!

Dus dank je wel om dit eerste jaar met mij te vieren! Zot idee: ik zou het wel fijn vinden om een paar bloggers in real life te ontmoeten! Misschien moeten we eens – na Coronatijd – een bloggerscafΓ© doen ofzo? Voor wie wil!