Mijn lijstje voor Black Friday

16 november 2020Tamara

Ja kijk, ik ben zo’n mens die al maanden vantevoor freakt op Black Friday en daar bewust dus geld voor opzij zet (of vrijmaak, dat is misschien wel beter passend). Ik ben zo’n mens die wel wat kan wachten en niet alles direct-direct moet hebben, in tegenstelling tot manlief hier. Dus als ik iets tegenkom waarvan ik denk: handig of yes, dit wil ik wel, dan schrijf ik het op mijn Black Friday lijstje.

Vorig jaar stond er maar één dingetje op en dat was een robot stofzuiger. Zijn we nog steeds heel blij mee al kunnen we hem niet zo vaak gebruiken want ik werk sinds maart al van thuis uit en ik hou echt niet van lawaai dus Freddie (zo heet hij) mag zijn ding niet gaan doen als ik thuis ben. Dit jaar staan er heel wat zaken op, maar dat wil niet zeggen dat ik ze allemaal zal kopen, natuurlijk.

Een droogkast!
Die staat nu echt bovenaan mijn wanted lijstje want ik ben zo’n mens die een droogkast teveel vindt verbruiken. Dit zeg ik niet met oordeel naar mensen die wel een droogkast hebben natuurlijk, maar voor mij persoonlijk was het een manier om mijn steentje bij te dragen aan het milieu. Bovendien hebben we hier niet zo ver een wassalon en ik ging regelmatig weleens mijn lakens daar gaan drogen. Maar nu met Corona doe ik dat niet meer + ik kan geen 20 en 50 centjes niet meer sparen want wie betaalt er nu nog contant. MAAR we hebben nu zonnepanelen en nu kan ik eindelijk zondigen tegen m’n eigen regeltje, hoera!

Een airfryer
Ik twijfel al jaren of een airfryer wel mijn ding zou zijn. Soms denk ik: yes, laten we die gewoon kopen. Maar dan twijfel ik en bedenk ik me dat ik dat misschien helemaal niet zal gebruiken. Zoals onze frietketel die al jaren stof staat te vergaren. Wij gebruiken dat gewoon niet. Maar de airfryer is wel gezonder en ik hoor van vrienden dat ze er echt alles in kunnen smijten. Ook uit Paulines keuken kun je vanalles maken met dat ding, het is wonderlijk. Dus we gaan zien hoe goedkoop ze staan, denk ik.
Soooo help me out: is een airfryer de aankoop waard?

Een extra harde schijf
Ik ben een beetje een gamer en die games nemen echt veel plaats in op mijn harde schijf. Dus ik kijk lichtjes aan om wat extra plaats te maken en dus een extra harde schijf op de kop te tikken.
Edit: mijn man heeft er eentje gewonnen bij Alternate en ik mocht die hebben, dus eigenlijk kan ik deze schrappen van mijn lijstje, woehoe!

Een nieuwe smartphone
Niet voor mij, maar voor manlief die toch al een tijdje doet met zijn huidige telefoon. Hij is nogal Samsung fanaat dus hij wil het liefst bij dit merkje blijven en die zijn best wel aan de prijzige kant. Ja, ik weet dat ik niet mag klagen met mijn Iphone, haha. Dus ik hou de prijzen ook even in de gaten, mocht het echt een mooi bedragje schelen, zou die ook wel besteld kunnen worden.

Een bad
Ik ben geen badmens, ik ga zo’n 1 keer om de 3 jaar in bad ofzo. Ik ben veel meer een douchemens. Maar sinds we verhuisd zijn, hebben we geen bad meer en nu komt het natuurlijk voor dat ik af en toe eens verlang naar een bad. Een mens mist pas iets als het weg is, zeker? Ik heb nu zo’n mandjesexemplaar op het oog.

Dat is het zo’n beetje! Veel en niet veel! Is er iets waar jij naar uitkijkt om binnenkort te kopen?

Comments (10)

 • Flavie

  19 november 2020 at 14:29

  Ik hoop dat ik veel sportkledij kan kopen aan spotprijsjes 🙂

  1. Tamara

   19 november 2020 at 19:59

   Oh ja, ik duim mee dat je die kan scoren!

 • Saskia

  19 november 2020 at 12:26

  Airfryer hebben wij, doen! Ik vond het eerst onzin maar je kan er zoveel dingen mee maken en is super handig in gebruik.
  Een droger hebben wij weer aangeschaft toen Noa geboren werd; ideaal. Ben er nog steeds erg blij mee.

  Ik zie het meeste uit naar de verbouwing in huis (zomer 2021) waarbij we de kozijnen in het huis gaan aanpakken en de badkamer.
  En voor nu zie ik uit naar morgen, lekker weekend ! <3

  1. Tamara

   19 november 2020 at 20:01

   Oh leuk dat je positief bent over een airfryer! Ik ga zien of ze echt goedkoop staan.. benieuwd! En een droogkast is echt handig met een kind in huis hè.
   Leuke dingen om naar uit te zien! Geniet van je weekend!! <3

 • Audrey

  16 november 2020 at 19:50

  Ik heb ook geen wasdroger en mis hem niet. Met een kindje kan ik me wel goed voorstellen dat dat anders is. Een airfryer heb ik niet, omdat ik er geen ruimte voor heb/wil vrij maken. Alles wat je daarin kunt maken, kan ook in de oven. Het enige voordeel is dat een airfryer sneller op temperatuur is, dus dat is handig als je vaak dingen maakt die maar kort verwarmd/verhit moeten worden.

  1. Tamara

   17 november 2020 at 10:44

   Ja, eigenlijk heb je wel gelijk en is die airfryer echt wel overbodig. Nja, die wasdroger weet ik niet zo, maar nu mis ik het toch wel, moet ik zeggen.

   1. Heidi

    17 november 2020 at 13:32

    • Wat leuke spullen wil je hebben.
    • Tegen woordig hebben ze al milieu vriendelijk droogkast dat niet echt veel verbruikt.
    •Ik zelf heb er ooit een gehad, maar we hebben hem weg gedaan omdat bij mij niet echt gebruikt word.
    • Hope kom je bad er en is inderdaad zo als je iets niet meer hebt dat je het mist.

    1. Tamara

     18 november 2020 at 16:25

     Dank je wel! Die droogkast, daar zie ik eigenlijk nog het meest naar uit 🙂

 • Anne

  16 november 2020 at 17:28

  Ik droog alleen handdoeken in mijn droogkast. Ik haat harde handdoeken. De rest droogt zo.
  Ik ben Samsung-fan! fantastische telefoons!
  (ik heb geen air fryer)

  1. Tamara

   17 november 2020 at 10:48

   Ja, voor de handdoeken en voor lakens zou ik het vooral gebruiken. Ik heb mijn lievelingslakens en ik was en droog die altijd de dag zelf en das best moeilijk in de winter :p Of als ik echt eens een snelle was moet doen. Lijkt me wel een luxeding dat toch wel eens handig kan zijn.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Mijn stijl doorheen de jaren

11 november 2020

Next Post

Kleine gelukjes in de herfst (2)

19 november 2020