Tijd voor een nieuw overzichtje! Ik vond deze week heel wat aangenamer dan vorige week. Is het omdat we die Corona stilletjes aan gewoon raken? Is het het mooie weer? Geen idee, maar blij ben ik er wel mee.

Eigen tempo

Ok, dat zijn twee woorden, maar het past gewoon 100% bij hoe mijn week eruit zag. We volgden nu ons eigen tempo. Daardoor gebeurde het dat ik ’s avonds nog wat doorwerkte voor het werk en overdag tijd maak voor een wandeling. Ik merkte dat ik daardoor veel chiller was, want ik kon de nodige energie opdoen die ik toen even niet meer had. Wandelen hebben we alvast veel gedaan met die mooie zon!

Baby

Oh man, die baby was heel erg lastig deze week. Normaal is hij dus NOOIT lastig, echt niet. Maar hij heeft al een tijdje twee tandjes bovenaan die er maar net niet door komen en dat is duidelijk geen pretje. Dus zit ik met een baby die veel aandacht nodig heeft, niet wil slapen en niet goed wil eten. Great.

Nuja ik bekijk het op zich wel positief want hij zit ook in de fase dat hij heel snel dingen leert. Zo was hij geen week geleden aan het tijgeren, nu is het al heel mooi (en snel!) aan het kruipen en trekt hij zichzelf recht. Jep, thuiswerk is nu nog moeilijker geworden. Maar het is o zo mooi om te zien.

Genieten

Genieten van de kleine dingen vind ik het leukste dat er bestaat. En deze week waren dat vooral veel Netflix, chocolate chip cookies en de allereerste BBQ. Joepieee!

Ik ben zoooo opgeladen door die zon van gisteren. Zo zag m’n zondag er ongeveer uit: Vroege start door de baby (maar hij had op zich wel een goede nacht), na zijn flesje ben ik direct gaan Netflixen haha. BBQ’tje en dan een beetje zitten in de zon, ijsje daarbij. ZALIG!

We speelden zelf wat gezelschapsspelletjes buiten, zoals Zeeslag. Ik ben twee keer verloren en ben duidelijk zo voorspelbaar als een baksteen. Maar het was wel heel leuk!

Na Remus’ zijn middagdutje deden we nog een flinke wandeling en kon ik m’n nieuw kleedje aantrekken die ik kocht nog voor de Corona crisis.

Zondag was echt wel een topdag! Ik vind het alweer een beetje balen dat het al maandag is.

Hoe was jullie week of weekend?