Ik vond het best een fijne week. Heb veel gedaan gekregen en vond het daarnaast best een spannende week, want er is iets heel speciaal gebeurd!

Ik ben tante geworden!

Mijn zusje haar kleine meisje is geboren! Lucía heet ze en ze is werkelijk prachtig! Vind het echt heel jammer dat ik haar niet kan zien, maar ben heel blij dat alles goed verlopen is en ze gewoon hun meisje eindelijk kunnen vasthouden!

Ma kijk eens, hoe schoon!

Werk

Ik heb het gevoel dat ik veel gewerkt heb deze week, en dat is op zich wel een fijn gevoel. Moet wel bewaken dat ik mijn grens niet overga, maar op zich ben ik vooral blij mijn bezighouden te blijven hebben.

Ik begin ook meer en meer na te denken over een zelfvoorzienend leven, leven zonder dat rat-race gevoel, een leven dat volledig past bij mij. Alvast veel stof tot nadenken (en schrijven).

We knapten ook de zolder verder op! We hebben de zolder wit geschilderd en wat bergjes op gezet. Nu nog laminaat plaatsen en dan kunnen we gaan decoreren. Maar manlief moet volgende week werken dus dat zal waarschijnlijk niet deze week zijn.

Ik postte ook mijn eerste Blogbabbel, er kruipt ook wel wat tijd in maar het is heerlijk om te interviewen en te lezen. Ik heb al veel geleerd van de deelnemers!

Knuffelen

Het was echt wel een knuffelweekje. We proberen nu Remus’ ochtenddutje af te schaffen en dat is wel wat. Het lukt hem aardig, maar het is nog even zoeken naar een goed ritme. Het is nu wel fijn 1 groot blok te hebben wanneer hij slaapt dan twee kleintjes, maar nu zijn de ochtenden natuurlijk wel een pak drukker. Benieuwd wat dat zal geven in combinatie met werk.

We gingen ook voor het eerst fietsen met de baby en dat vond ik echt heel erg spannend, maar alles is goed gegaan! Ik ben dus niet omver gevallen of mijn evenwicht verloren of in de vaart gereden.

Echt echt megastom: ik had expres een fietshelmpje gekocht en ben het vergeten aan te trekken. Ik heb het pas onderweg gerealiseerd en we zijn dan heel voorzichtig naar huis gereden. Een fout die ik niet meer ga maken! Noot: het alziend oog ziet dat ik mijn legging aan heb op deze foto, het is dus gene zever wat ik vertel in mijn post over bekentenissen.

Hoe was jouw week?