Mijn week in 3 woorden #6

3 mei 2020Tamara

Ik vond het best een fijne week. Heb veel gedaan gekregen en vond het daarnaast best een spannende week, want er is iets heel speciaal gebeurd!

Ik ben tante geworden!

Mijn zusje haar kleine meisje is geboren! Lucía heet ze en ze is werkelijk prachtig! Vind het echt heel jammer dat ik haar niet kan zien, maar ben heel blij dat alles goed verlopen is en ze gewoon hun meisje eindelijk kunnen vasthouden!

Ma kijk eens, hoe schoon!

Werk

Ik heb het gevoel dat ik veel gewerkt heb deze week, en dat is op zich wel een fijn gevoel. Moet wel bewaken dat ik mijn grens niet overga, maar op zich ben ik vooral blij mijn bezighouden te blijven hebben.

Ik begin ook meer en meer na te denken over een zelfvoorzienend leven, leven zonder dat rat-race gevoel, een leven dat volledig past bij mij. Alvast veel stof tot nadenken (en schrijven).

We knapten ook de zolder verder op! We hebben de zolder wit geschilderd en wat bergjes op gezet. Nu nog laminaat plaatsen en dan kunnen we gaan decoreren. Maar manlief moet volgende week werken dus dat zal waarschijnlijk niet deze week zijn.

Ik postte ook mijn eerste Blogbabbel, er kruipt ook wel wat tijd in maar het is heerlijk om te interviewen en te lezen. Ik heb al veel geleerd van de deelnemers!

Knuffelen

Het was echt wel een knuffelweekje. We proberen nu Remus’ ochtenddutje af te schaffen en dat is wel wat. Het lukt hem aardig, maar het is nog even zoeken naar een goed ritme. Het is nu wel fijn 1 groot blok te hebben wanneer hij slaapt dan twee kleintjes, maar nu zijn de ochtenden natuurlijk wel een pak drukker. Benieuwd wat dat zal geven in combinatie met werk.

We gingen ook voor het eerst fietsen met de baby en dat vond ik echt heel erg spannend, maar alles is goed gegaan! Ik ben dus niet omver gevallen of mijn evenwicht verloren of in de vaart gereden.

Echt echt megastom: ik had expres een fietshelmpje gekocht en ben het vergeten aan te trekken. Ik heb het pas onderweg gerealiseerd en we zijn dan heel voorzichtig naar huis gereden. Een fout die ik niet meer ga maken! Noot: het alziend oog ziet dat ik mijn legging aan heb op deze foto, het is dus gene zever wat ik vertel in mijn post over bekentenissen.

Hoe was jouw week?

Comments (12)

 • Giovanna Jansen

  5 mei 2020 at 10:31

  Wat leuk dat je tante bent geworden, gefeliciteerd!
  Heel gaaf die bergen die jullie op zolder op de muur geschilderd hebben, mooie kleur ook.

  1. Tamara

   5 mei 2020 at 13:06

   Dank je wel! Ik had het graag wat donkerder gehad, maar mijn man had gekozen, maar al bij al vind ik het ook wel mooi! Ik verlang om de zolder helemaal af te hebben.

 • Flavie

  5 mei 2020 at 09:31

  Zo’n lief boeleke 🙂 en zo’n mooie naam.

  1. Tamara

   5 mei 2020 at 09:55

   Vind ik ook 😀

 • Barbara

  4 mei 2020 at 19:21

  Proficiat met het tante-zijn! Zo’n cutie!
  Remus ook, zo knuffelig zeg, daar ben ik stiekem jaloers op (Marcel is eerder van: ’t is goed, laat mij maar spelen!).
  Klinkt als een leuke week!

  1. Tamara

   5 mei 2020 at 09:57

   Dank je wel! Remus heeft soms wel aandacht nodig, hij is ook graag bezig maar hij heeft ook best graag iemand dicht in de buurt, haha.

 • Anne

  3 mei 2020 at 17:02

  Fijne week! Proficiat tante, wat een mooi nichtje hebben jullie erbij! Hopelijk mag je haar snel knuffelen. Het heeft heel lang geduurd voor ik mijn kleinste kleinkind mocht vasthouden, 6 weken wel, denk ik… de eerste keer dat ik haar mocht vasthouden, was het mooiste cadeau. Ik hoop dat je je nichtje snel eens mag besnuffelen!

  1. Tamara

   3 mei 2020 at 19:57

   6 weken? Amai, dat is behoorlijk lang en zeker als je in zo’n onzekere periode zit. Gelukkig is met Lucia alles goed. Ik hoop ook dat ze gauw mag besnuffelen, haha, want baby’s ruiken zoooo lekker! 😀

 • Evelyne

  3 mei 2020 at 15:07

  Wat leuk dat je tante bent geworden! Alleen jammer dat dit in deze tijden nu toch wel anders is.. Een heel mooie naam trouwens!

  1. Tamara

   3 mei 2020 at 19:56

   Vind ik ook heel leuk! En ja deze tijden.. Vind het ook wel een mooie naam!

 • Irene

  3 mei 2020 at 12:34

  Lucia is zo’n mooie naam! Wel jammer inderdaad dat je haar nog niet kan vasthouden maar dat komt hopelijk snel! En daar zijn de bergjes, super leuk ook 🙂

  1. Tamara

   3 mei 2020 at 19:55

   Dank je! Ik hoop het ook!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

13 eerlijke bekentenissen

1 mei 2020

Next Post

Blogbabbels

Blogbabbel met Irene van tussenmarsenjupiter

6 mei 2020