Deze week was vermoeiend. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Er waren gelukkig best ook veel fijne momenten, hoor.

Vermoeid

Ik blijf wel moe om de een of andere reden. Gelukkig is het mijn laatste weekje werken, dan heb ik een week verlof. Het helpt ook niet echt dat de baby slecht slaapt de laatste tijd, zowel overdag als ’s nachts en echt veel aandacht vraagt. Ik maak elke week wel een paar blogjes maar deze week raakte ik er gewoon niet, ik had te veel te doen met werk en de baby. Komt daar nog bij dat mijn man deze week moest werken waardoor alles natuurlijk veel meer op mij valt en ik dus echt vermoeid ben.

Wandelen

We wandelen nog steeds bijna elke dag en dat is nog steeds echt zo’n energiegever, ik zou anders echt de muren oplopen. We hebben nu ook een nieuwe route ontdekt, dus we hebben het gevoel iets nieuws te zien, altijd leuk. Ik wandelde ook heel veel om de baby wat rustiger te maken. Soms werkt het. Ik kwam ook een heel mooie boom tegen, die ik Lukas heb genoemd, haha. Ik geef om de een of andere reden graag namen aan alles.

Moederdag

Vorig jaar was ik kwaad op Joran omdat hij me niets gegeven had op moederdag. Remus zat toen nog veilig in mijn buik, maar ik voelde mij toch al moeder en dus vond ik dat dit op z’n minst een kaartje of boeketje verdiende, gezien ik toch maar voor ons kindje zorgde. Wat bleek? Hij had wel degelijk iets besteld, maar het was gewoon veel te laat aangekomen. Hij had toen een Iphone gekocht voor me, ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

Vandaag mocht ik eens wat langer slapen, in plaats van op te staan tussen 6u30 – 7u30 kon ik slapen tot 9 uur. TOT NEGEN UUR, zot! Yessss!

Dit jaar bestelde ik een ontbijtbox bij een lokaal restaurant en het was verrukkelijk! Die granola was echt heel erg lekker!

Verder wordt het een normaal dagje waarin we het rustig houden en gewoon genieten van de kleine dingen.

Hoe ziet of zag jullie zondag eruit?