Mijn week in 3 woorden #7

10 mei 2020Tamara

Deze week was vermoeiend. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Er waren gelukkig best ook veel fijne momenten, hoor.

Vermoeid

Ik blijf wel moe om de een of andere reden. Gelukkig is het mijn laatste weekje werken, dan heb ik een week verlof. Het helpt ook niet echt dat de baby slecht slaapt de laatste tijd, zowel overdag als ’s nachts en echt veel aandacht vraagt. Ik maak elke week wel een paar blogjes maar deze week raakte ik er gewoon niet, ik had te veel te doen met werk en de baby. Komt daar nog bij dat mijn man deze week moest werken waardoor alles natuurlijk veel meer op mij valt en ik dus echt vermoeid ben.

Wandelen

We wandelen nog steeds bijna elke dag en dat is nog steeds echt zo’n energiegever, ik zou anders echt de muren oplopen. We hebben nu ook een nieuwe route ontdekt, dus we hebben het gevoel iets nieuws te zien, altijd leuk. Ik wandelde ook heel veel om de baby wat rustiger te maken. Soms werkt het. Ik kwam ook een heel mooie boom tegen, die ik Lukas heb genoemd, haha. Ik geef om de een of andere reden graag namen aan alles.

Moederdag

Vorig jaar was ik kwaad op Joran omdat hij me niets gegeven had op moederdag. Remus zat toen nog veilig in mijn buik, maar ik voelde mij toch al moeder en dus vond ik dat dit op z’n minst een kaartje of boeketje verdiende, gezien ik toch maar voor ons kindje zorgde. Wat bleek? Hij had wel degelijk iets besteld, maar het was gewoon veel te laat aangekomen. Hij had toen een Iphone gekocht voor me, ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

Vandaag mocht ik eens wat langer slapen, in plaats van op te staan tussen 6u30 – 7u30 kon ik slapen tot 9 uur. TOT NEGEN UUR, zot! Yessss!

Dit jaar bestelde ik een ontbijtbox bij een lokaal restaurant en het was verrukkelijk! Die granola was echt heel erg lekker!

Verder wordt het een normaal dagje waarin we het rustig houden en gewoon genieten van de kleine dingen.

Hoe ziet of zag jullie zondag eruit?

Comments (16)

 • Kaylin

  13 mei 2020 at 16:12

  Mijn week was in 3 woorden: confronterend, rustig en leerrijk.
  Ik heb op moedertjesdag niks gekregen al voel ik me wel mama van de kat, haha. Voor mijn ouders heb ik beloofd dat we after-corona samen uit gaan eten en voor m’n schoonouders hebben we een ontbijt georganiseerd en gaan brengen.

  1. Tamara

   13 mei 2020 at 20:06

   Klinkt toch als een leuke moederdag (toch voor je familie, tenminste!). Oei je week was confronterend? Hopelijk viel het mee voor je..

 • Flavie

  12 mei 2020 at 14:01

  Wij konden na 7 weken langsgaan bij Zoeties ouders en daar werden we verwend met veel lekkers ๐Ÿ™‚

  1. Tamara

   12 mei 2020 at 19:38

   Oooh, dat klinkt heel erg leuk ook!

 • Kelly

  11 mei 2020 at 20:39

  Haha, dag boom Lukas!
  Bij ons in ’t bos hangt er zo’n ding met allemaal namen van kindjes die geboren zijn. Ik moet er eens een foto van nemen eigenlijk.

  Ziet er een heerlijke ontbijtbox uit, met een heel lekker speculoosje (grote fan ze hier)

  1. Tamara

   11 mei 2020 at 20:45

   Hihi het speculoosje heb ik zelfs niet opgegeten, de chocolade was wel direct weg. Wat leuk dat er in jullie bos zo’n ding hangt! Kan misschien wel eens leuk zijn voor een blogje! ๐Ÿ™‚

 • Irene

  11 mei 2020 at 17:12

  Ik kreeg van mijn vriend frietkotfrietjes voor moederdag ๐Ÿ˜€ Was ik uiteraard hรฉรฉl blij mee. Ik verwacht eigenlijk nooit iets met dat soort dagen (vb Moederdag of ons jubileum ofzo) omdat mijn vriend ook iemand is die dat gewoon vergeet maar ik hoop er toch altijd wel op, haha :p

  1. Tamara

   11 mei 2020 at 17:47

   Oehhh frietkotfrietjes is ALTIJD een goed idee! ๐Ÿ˜€

 • Saskia

  11 mei 2020 at 09:28

  Oh ik geef ook namen aan van alles ๐Ÿ˜‰ Blij te lezen dat ik niet de enige ben.
  Ik ben ook wat vermoeider dan normaal. Zit in het weer denk ik en de gehele situatie. En heerlijk he, wandelen<3

  1. Tamara

   11 mei 2020 at 11:32

   Aha, leuk dat je dat ook doet! En ja, ik denk het ook. Ik vind het nu wel okรฉ om wat vermoeid te zijn, het zijn op zich eigenlijk best ook lastige weken.

 • Anne

  10 mei 2020 at 17:02

  Baby ziet er ook hรฉรฉl serieus uit deze week ๐Ÿ™‚ Wat hebben jullie het daar mooi groen om te wandelen zeg!
  Grappig verhaal over moederdag vorig jaar ๐Ÿ™‚
  Ik deed vandaag niks. Gisteren kwam dochter & co. langs om een cadeautje af te geven aan de voordeur, en kreeg ik cupcakes aan huis geleverd door zoon & schoondochter. Ik moest vandaag niet koken, de jongste is naar een vriendin (dat mag nu!) en wij zitten op ons gemak. Een dag heerlijk nietsen!

  1. Tamara

   10 mei 2020 at 21:16

   Wat leuk, een dag heerlijk niets kan zo’n deugd doen! Leuk ook dat je even je familie zag op afstand! Baby was wel een beetje lastig de voorbije week maar gelukkig ook nog zijn leuke zelve ๐Ÿ™‚

 • Barbara

  10 mei 2020 at 17:00

  Prachtig moederdagontbijt zeg, waw! (Hier ook in de prijzen gevallen met een uitgebreid ontbijt!)
  En de vermoeidheid.. ik weet wat je bedoelt! Niet nu, omdat hij grotendeels naar de onthaal gaat, maar op dagen dat dat niet zo is en de tijden dat er iets hapert (een tandje, een ‘sprongetje’, ..) kan het nogal de moeite zijn hรฉ.. Wat zeggen ze dan alweer? Ooh ja: ‘het is een fase’.. ๐Ÿ™‚ Anyway, you can do this! ๐Ÿ™‚

  1. Tamara

   10 mei 2020 at 21:15

   Hahaha, right! Alles lijkt precies een fase, haha! ๐Ÿ˜€

 • Ilona Wielinga

  10 mei 2020 at 16:24

  Leuk weer om te lezen! Ik had ook een lekker relaxt dagje vandaag. Heerlijk gewandeld met mijn ouders en de hond en verder even niks moeten.

  1. Tamara

   10 mei 2020 at 16:59

   Oh, klinkt ook als een perfecte dag! ๐Ÿ™‚

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Blogbabbels

Blogbabbel met Irene van tussenmarsenjupiter

6 mei 2020

Next Post

Roadtrip naar Schotland in beeld

11 mei 2020