paardenbloem

Mijn week in 4 woorden #4

19 april 2020Tamara

Gelukkig is het mooi weer want dat doet zoveel met een mens! Ik zou willen zeggen dat mijn week een van de zovele was maar zo voelde het niet aan voor me. Het was op zich best een fijne week ondanks wat slaaptekort!

Liefde

Ik weet niet, deze week vind ik de dankbaarheid en positivisme best wel mooi om te zien. Zo kreeg ik een kaartje van een vriendin en kreeg ik een boek van het bedrijf waar ik werk rond geluk.

Ik kreeg ook een geboortekaartje van een vriendin die bevallen is en wat jammer vind ik het dat klein ukje niet te kunnen gaan bezoeken! Gelukkig stelt ze het wel heel goed, dat is het bijzonderste.

Vettig

De week dat ik een vettige kop had en eigenlijk ook wel veel te vet gegeten heb. Ik leg even uit: ik zag dat zowel Sofie en Lies beide een detox deden voor hun haar en ik dacht: why not! Dus heb ik ook even mijn haar niet gewassen. Toch wel 8 dagen niet, toen had ik er genoeg van. De vettigheid viel op zich wel mee maar het jeukte zo veel! Wat is het resultaat nu van 8 dagen je haar niet wassen? Dat vertel ik je in een aparte post!

frietjes van de frituur

Detox haar, een week niet gewassen

Een keer per week wagen we ons toch wel aan frietjes en ze waren heerlijk! En vettig, haha. Meestal bestel ik toch wel een bicky. Ter compensatie deden we wel een sobere soepmaaltijd de dag erna.

Courgette soep

Ik moet echt dringend weer wat kilo’s kwijt. Ik durf niet meer op de weegschaal staan, maar tijdens Corona wil ik het eten ook niet laten. W’en mo dadde! Ik ben weer voor de zoveelste keer gestart met Start 2 Run. Ik moet telkens lachen als Evi in mijn hoofdtelefoon zegt: “Had je nu verwacht dat het zo vlot zou gaan?” En dan denk ik: VROUWMENS, IK GA HIER BIJNA DOOD. Haha. Jep, conditie = nul!

Start 2 run

Creatief

Een goeie vriendin wist dat ik twijfelde om een Apple Pencil te kopen en zij had er eentje. Ze gebruikt het momenteel niet en daarom mocht ik hem even lenen om uit te testen! Toen ik hem ontvangen had, ging ik meteen aan de slag. Wat een toffe dingen dat je ermee kan maken! Dit is mijn eerste creatie (met tutorial). Leuk om mee te experimenteren!

Aftellen

In mijn hoofd blijf ik maar aftellen, maar geen idee naar wat. Ik vind het best wel een ambetant gevoel. Ik voel me dankbaar en vind de quarantaine op zich nu niet zo lastig, maar ik mis vooral reizen. Zelf wil ik heel graag opnieuw een reisje vastleggen, misschien eind dit jaar of volgend jaar, maar ik durf niet want wie zegt dat er dan (opnieuw) geen Corona zal zijn?

babyvoetjes

Enfin, babyvoetjes maken veel goed!

Hoe was jouw week? Is er iets speciaal gebeurd?

Comments (10)

 • zwartraafje

  23 april 2020 at 11:08

  Super dat je die Apple pencil van je vriendin mag lenen. Zo kan je toch eerst even testen of het wel echt is wat je voor ogen hebt. Van post word ik zelf ook gelukkig. De voorbije weken komt er hier plots heel wat meer traditionele post toe en ik vind het geweldig. Zo’n fijn gevoel om te beseffen dat mensen de moeite hebben genomen om even voor je neer te zitten en een kaartje of brief voor je samen te stellen. Mijn conditie was sowieso al minimaal maar nu ik een maand lang binnen (stil) heb gezeten doordat ik een risicopatiënt ben is het wel helemaal rampzalig geworden. Gelukkig kreeg ik ondertussen toestemming van de specialist om toch eens naar buiten te gaan mits de nodige maatregelen. Maandag deed ik een wandeling van ongeveer 1km en ik voelde meteen dat ik terug bij nul kan beginnen. Dus nu hoop ik meermaals per week een kleine wandeling te doen in de hoop dat het dan wat beter zal worden.

  1. Tamara

   23 april 2020 at 11:37

   Oh ja, kan me voorstellen dat het weer effe van nul beginnen is, maar elke stap is een overwinning! En kleine wandelingen kunnen ook echt al veel helpen voor de gemoedstoestand! Hopelijk gaat het elke dag een beetje beter!

 • Claire

  21 april 2020 at 07:14

  Wat een leuk lijstje! En goed bezig met hardlopen! Het lijkt me heel pittig 🙂

 • Anne

  20 april 2020 at 09:54

  <3 babyvoetjes

 • Ilona Wielinga

  20 april 2020 at 09:13

  Creatief bezig zijn is altijd lekker natuurlijk.

 • Saskia

  20 april 2020 at 06:58

  Baby voetjes maken zeker veel goed 😉
  en tof zo lekker creatief bezig zijn: wil ik ook weer oppakken. Heb een aantal projectjes klaar liggen.

 • Irene

  19 april 2020 at 10:25

  Ik heb dat boek op mijn e-reader maar ik geraakte er niet door. Ben benieuwd wat jij er van vindt! En ooh ik heb ook alweer zin in frietjes :p Wij gaan er vanavond zelf bakken maar van de frituur is toch beter.

  1. Tamara

   19 april 2020 at 11:08

   Oooh, zelfgebakken frietjes vind ik zelfs nog het lekkerste! Maar wij hebben geen frietpot meer, dus bij ons geen optie. Ik weet eigenlijk ook niet of het boek me ligt, maar ben wel benieuwd! Ik laat je het nog weten 🙂

 • Lesley

  19 april 2020 at 10:11

  Hehe, de schrijver van dat boek lijkt op de een of andere manier ook een West-Vlaams zinnetje. En zo leuk, dat opkikkertje, haha!

  1. Tamara

   19 april 2020 at 11:07

   Hahaha, dat was me nog niet opgevallen zelfs!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Ik wil nog een baby

18 april 2020

Next Post

Blogbabbels

20 april 2020