Gelukkig is het mooi weer want dat doet zoveel met een mens! Ik zou willen zeggen dat mijn week een van de zovele was maar zo voelde het niet aan voor me. Het was op zich best een fijne week ondanks wat slaaptekort!

Liefde

Ik weet niet, deze week vind ik de dankbaarheid en positivisme best wel mooi om te zien. Zo kreeg ik een kaartje van een vriendin en kreeg ik een boek van het bedrijf waar ik werk rond geluk.

Ik kreeg ook een geboortekaartje van een vriendin die bevallen is en wat jammer vind ik het dat klein ukje niet te kunnen gaan bezoeken! Gelukkig stelt ze het wel heel goed, dat is het bijzonderste.

Vettig

De week dat ik een vettige kop had en eigenlijk ook wel veel te vet gegeten heb. Ik leg even uit: ik zag dat zowel Sofie en Lies beide een detox deden voor hun haar en ik dacht: why not! Dus heb ik ook even mijn haar niet gewassen. Toch wel 8 dagen niet, toen had ik er genoeg van. De vettigheid viel op zich wel mee maar het jeukte zo veel! Wat is het resultaat nu van 8 dagen je haar niet wassen? Dat vertel ik je in een aparte post!

frietjes van de frituur

Detox haar, een week niet gewassen

Een keer per week wagen we ons toch wel aan frietjes en ze waren heerlijk! En vettig, haha. Meestal bestel ik toch wel een bicky. Ter compensatie deden we wel een sobere soepmaaltijd de dag erna.

Courgette soep

Ik moet echt dringend weer wat kilo’s kwijt. Ik durf niet meer op de weegschaal staan, maar tijdens Corona wil ik het eten ook niet laten. W’en mo dadde! Ik ben weer voor de zoveelste keer gestart met Start 2 Run. Ik moet telkens lachen als Evi in mijn hoofdtelefoon zegt: “Had je nu verwacht dat het zo vlot zou gaan?” En dan denk ik: VROUWMENS, IK GA HIER BIJNA DOOD. Haha. Jep, conditie = nul!

Start 2 run

Creatief

Een goeie vriendin wist dat ik twijfelde om een Apple Pencil te kopen en zij had er eentje. Ze gebruikt het momenteel niet en daarom mocht ik hem even lenen om uit te testen! Toen ik hem ontvangen had, ging ik meteen aan de slag. Wat een toffe dingen dat je ermee kan maken! Dit is mijn eerste creatie (met tutorial). Leuk om mee te experimenteren!

Aftellen

In mijn hoofd blijf ik maar aftellen, maar geen idee naar wat. Ik vind het best wel een ambetant gevoel. Ik voel me dankbaar en vind de quarantaine op zich nu niet zo lastig, maar ik mis vooral reizen. Zelf wil ik heel graag opnieuw een reisje vastleggen, misschien eind dit jaar of volgend jaar, maar ik durf niet want wie zegt dat er dan (opnieuw) geen Corona zal zijn?

babyvoetjes

Enfin, babyvoetjes maken veel goed!

Hoe was jouw week? Is er iets speciaal gebeurd?