Mijn wishlist voor mijn verjaardag!

15 april 2020Tamara

Ik ben eigenlijk niet iemand die van de daken roept dat het mijn verjaardag is. Integendeel zelfs, mijn verjaardag staat niet op mijn Facebook en ik ben er zo min mogelijk mee bezig. Vorig jaar werd ik 30 jaar, had ik een baby in mijn buik en heb ik die stilletjes laten voorbijgaan (ik was zelfs ziek, die dag). Maar dit jaar wil ik hem toch vieren, al is het maar om iets naar uit te kijken tijdens / na de quarantaine.

Oké oké, het is dus nog meer dan een maand maar ik wilde toch al even mijn wishlist met jullie delen. Ik verjaar op 23 mei, mijn man verjaart op 17 mei. Heel hatelijk dat hij net voor mij verjaart want ik moet steeds een goed, cool cadeau uitzoeken en hij kan zich gewoon baseren op mijn cadeau. First world problems, am I right?

Dit keer verjaar ik wel tijdens het Hemelvaart weekend (WOEHOE DAT MAAKT MIJ ZOT BLIJ) dus ik ga hem sowieso dit keer wel vieren. Hoe weet ik nog niet. Jullie een ideetje?

Hier is alvast mijn wishlist!

 1. Blauw aardewerk bord – Maison Du Monde – € 11,98
 2. Wolkvormige porceleinen bordjes – H&M Home – € 3,99
 3. Apple Pencil – € 99 – Apple shop
 4. Dekbedset uit groene blaadjes – H&M Home – €49,99
 5. De zwarte bloembak – Maison Du Monde – € 44,99
 6. Wellness – Eender waar 🙂
 7. Homemade brunchke of op verplaatsing

Ik ben helemaal gek op winkels zoals Maison du Monde, ik kan er uren slenteren en ik heb altijd wel iets mee! De meubeltjes vind ik prachtig, de decoratie en vooral ook het tafelgerei. Wat ben ik verliefd op mooie borden, mokken en schaaltjes! Ik heb op zich wel mooie borden maar je doet me altijd plezier met extra fancy borden of kommetjes voor speciale gelegenheden.

Zelf wil ik graag wat meer groen in huis, maar helaas heb ik van de natuur weinig kaas gegeten. In ons huis zijn best ook veel donkere hoekjes dus ik heb ook geen idee welke plantjes daar geschikt voor zijn, maar toch kriebelt het om meer plantjes te gaan zetten, liefst van al in zo’n mooie bloembak dus.

Deze dekbedset van H&M vind ik werkelijk prachtig! Qua slapen heb ik één regel: het mag wat kosten. Geen dekbed van Ikea hier, maar enkel kwalitatieve, zachte, mooie bedlakens. Ik probeerde al verschillende winkels maar bij H&M Home vind ik het zaligste (de duurdere, weliswaar). Echt een aanradertje! Want je slaapt toch +- 8 uur per dag? Dan mag je al eens gaan voor comfortabel en kwalitatief. Echt, doet zo’n deugd!

Verder kun je me altijd plezier doen met een (homemade) brunch of ontbijt. Daar kan ik zo van genieten, nog veel meer dan op restaurant gaan. De ochtend is dan sowieso al goed gestart en mijn dag kan dan helemaal niet meer stuk. Yes!

Wat ik toch al een tijdje graag zou willen, is een Apple Pencil. Ik heb de pencil nog steeds niet aangeschaft omdat ik bang ben dat ik het toch niet vaak ga gebruiken of omdat het weer een zoveelste try-out van een hobby is. Maar misschien moet ik er gewoon eens voor gaan!

Wat zou jij graag krijgen voor je verjaardag?

Comments (9)

 • Kaylin

  21 april 2020 at 16:00

  Ik verjaar pas deze zomer maar zou graag de boeken Omdat het kan en/of Woman up hebben van Eva Daeleman. Om één van mijn favoriete bands te steunen in de crisis zou ik wel nog een pull willen van Portland (https://www.mistert.be/Portland-Black-Your-Colours-Will-Stain-Hoody & https://www.youtube.com/watch?v=LZ-pSjrXvAs)

  1. Tamara

   21 april 2020 at 17:41

   Oooh supertof! Portland heb ik live gezien op festival Dranouter in 2018. Het boek ‘omdat het kan’ heb ik liggen en ging ik eigenlijk naar de Kringloop doen. Als je wil, wil ik het wel opsturen naar jou? Geef maar een seintje!

   1. Kaylin

    22 april 2020 at 11:52

    Oh, leuk dat je Portland kent! Ik heb al veel Vlaamse festivals bezocht maar Dranouter nog nooit. Het lijkt me nochtans zo’n gezellig festival.
    Ik ben zeker bereid om “Omdat het kan” over te nemen. Ik zal je een mailtje sturen! Merci alvast!

 • Wendy

  15 april 2020 at 12:58

  Mooi lijstje! Ik ben momenteel aan het sparen voor een Surface Pen, als beloning voor het volhouden van een paar goede gewoontes. Ik heb namelijk geen Ipad maar een Microsoft Surface tablet. En ik ben pas in oktober jarig. 😛

  1. Tamara

   15 april 2020 at 13:07

   Ooh, klinkt even leuk! En super nice dat je je goede gewoontes blijft volhouden, dat verdient inderdaad sowieso een beloning!

 • Marloes van Haften

  15 april 2020 at 12:25

  Ik ga ook graag naar de wellness en brunchen vind ik heerlijk. Voor mijn verjaardag zou ik graag een paar Dr. Martens krijgen, maar die zijn wel errug prijzig 😉

  1. Tamara

   15 april 2020 at 13:09

   Oooh, ja ook wel heel leuk! Ik hoop dat je ze krijgt of zelf koopt! 😀

 • Lesley

  15 april 2020 at 12:24

  Ik vind brunchen ook echt geweldig. En een dagje wellnessen, zalig. Ik doe dat sowieso twee keer per jaar (wanneer er een bon in de Flair staat, haha) en boek dan ook een massage. In het begin was dat een half uur, dan een uur, en nu soms zelfs al twee uur hahaha. Maar goed, eens om de zoveel tijd mag dat wel eens 🙂

  1. Tamara

   15 april 2020 at 13:09

   Dat doet deugd he! Ik heb eigenlijk nog maar 1x in mijn hele leven een massage gedaan en was dan nog een zwangerschapsmassage, ik vond het eerder een afknapper maar misschien moet ik mij eens wagen aan een echte (goeie) massage. Dat moet echt heerlijk zijn!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Mijn week in 4 woorden #3

13 april 2020

Next Post

3 x waarom het oké is om geen geld te hebben

16 april 2020