Ik ben eigenlijk niet iemand die van de daken roept dat het mijn verjaardag is. Integendeel zelfs, mijn verjaardag staat niet op mijn Facebook en ik ben er zo min mogelijk mee bezig. Vorig jaar werd ik 30 jaar, had ik een baby in mijn buik en heb ik die stilletjes laten voorbijgaan (ik was zelfs ziek, die dag). Maar dit jaar wil ik hem toch vieren, al is het maar om iets naar uit te kijken tijdens / na de quarantaine.

Oké oké, het is dus nog meer dan een maand maar ik wilde toch al even mijn wishlist met jullie delen. Ik verjaar op 23 mei, mijn man verjaart op 17 mei. Heel hatelijk dat hij net voor mij verjaart want ik moet steeds een goed, cool cadeau uitzoeken en hij kan zich gewoon baseren op mijn cadeau. First world problems, am I right?

Dit keer verjaar ik wel tijdens het Hemelvaart weekend (WOEHOE DAT MAAKT MIJ ZOT BLIJ) dus ik ga hem sowieso dit keer wel vieren. Hoe weet ik nog niet. Jullie een ideetje?

Hier is alvast mijn wishlist!

  1. Blauw aardewerk bord – Maison Du Monde – € 11,98
  2. Wolkvormige porceleinen bordjes – H&M Home – € 3,99
  3. Apple Pencil – € 99 – Apple shop
  4. Dekbedset uit groene blaadjes – H&M Home – €49,99
  5. De zwarte bloembak – Maison Du Monde – € 44,99
  6. Wellness – Eender waar 🙂
  7. Homemade brunchke of op verplaatsing

Ik ben helemaal gek op winkels zoals Maison du Monde, ik kan er uren slenteren en ik heb altijd wel iets mee! De meubeltjes vind ik prachtig, de decoratie en vooral ook het tafelgerei. Wat ben ik verliefd op mooie borden, mokken en schaaltjes! Ik heb op zich wel mooie borden maar je doet me altijd plezier met extra fancy borden of kommetjes voor speciale gelegenheden.

Zelf wil ik graag wat meer groen in huis, maar helaas heb ik van de natuur weinig kaas gegeten. In ons huis zijn best ook veel donkere hoekjes dus ik heb ook geen idee welke plantjes daar geschikt voor zijn, maar toch kriebelt het om meer plantjes te gaan zetten, liefst van al in zo’n mooie bloembak dus.

Deze dekbedset van H&M vind ik werkelijk prachtig! Qua slapen heb ik één regel: het mag wat kosten. Geen dekbed van Ikea hier, maar enkel kwalitatieve, zachte, mooie bedlakens. Ik probeerde al verschillende winkels maar bij H&M Home vind ik het zaligste (de duurdere, weliswaar). Echt een aanradertje! Want je slaapt toch +- 8 uur per dag? Dan mag je al eens gaan voor comfortabel en kwalitatief. Echt, doet zo’n deugd!

Verder kun je me altijd plezier doen met een (homemade) brunch of ontbijt. Daar kan ik zo van genieten, nog veel meer dan op restaurant gaan. De ochtend is dan sowieso al goed gestart en mijn dag kan dan helemaal niet meer stuk. Yes!

Wat ik toch al een tijdje graag zou willen, is een Apple Pencil. Ik heb de pencil nog steeds niet aangeschaft omdat ik bang ben dat ik het toch niet vaak ga gebruiken of omdat het weer een zoveelste try-out van een hobby is. Maar misschien moet ik er gewoon eens voor gaan!

Wat zou jij graag krijgen voor je verjaardag?