Ook ik voel me meh met gans die Corona gedoe en het zou wel eens kunnen dat ook ik val op economische werkloosheid. Dat kwam best wel als een schok voor me want ik ben nog nooit werkloos geweest, nog geen dag zelfs.

Maar laten we vooral de positieve dingen benadrukken, want elk nadeel heeft zijn voordeel (gelukkig maar).

 • Jij kan uren stinken in de wind
  Niet dat ik dat natuurlijk echt doe, maar ik geef toe dat ik er net dat tikkeltje onverzorgder uitzie. Ik douche nu maar om de 2 dagen en home-tenuetje, check. Lekker comfy.

 • Tijd om je huis eindelijk onder de loep te nemen
  Leuk om een check te gaan doen! Ben je nog tevreden van je huis? Wat zou je anders willen zien? Maak een planning op! Kijk welke dingen jij zelf kan uitvoeren!

 • Tijd om die nieuwe hobby uit te proberen
  Al een tijdje je ogen gezet op een nieuwe hobby maar nog niets concreet geprobeerd omdat je geen tijd of geld hebt of niet nog een hobby wil onderhouden? Time is your friend, my friend. Je hebt het nu, profiteer ervan! Wie weet ontdek je wel een verborgen talent.

 • Kopen, die handel
  Over geld gesproken, er komt een ware economische crisis op ons af. Tijd om ons steentje bij te dragen, door te blijven kopen natuurlijk! Wie kent de leukste online shops?

 • Adem
  Maak die wandeling, neem die tijd om te rusten, zie de lente bloeien, zie de zon schijnen, neem tijd om te ademen. Het leven is steeds een rush en nu worden we verplicht stil te staan bij wat belangrijk is: gezondheid en elkaar.

Zie jij nog voordelen?