Wat is het lang geleden dat ik veel prikkels te verwerken kreeg. Met die Corona zou een mens nog vergeten hoe het is om veel prikkels binnen te krijgen want deze tijden zijn best wel prikkelarm. En daardoor was het voor mij echt aanpassen om weer wat meer onder de mensen te komen.

Vandaag gingen we naar de schoonfamilie om te barbecueën en het was de eerste keer in zeer geruime tijd dat ik eigenlijk onder zoveel mensen kwam. En ik vond het best zwaar om weer zoveel prikkels binnen te krijgen en dit te gaan moeten verwerken. Ik ben het duidelijk niet meer gewoon, niet dat ik daar vroeger geen last van had, maar toch duidelijk wat minder.

Ik was niet de enige die het niet meer gewoon was, ook Remus was een beetje uit zijn doen. Het duurde forever vooraleer hij daar wilde slapen en dat bezorgt mij dan ook weer stress.

Natuurlijk was het wel fijn om familie terug te zien. Maar achteraf voelde ik me echt uitgeblust. Ik had alleen maar zin om in mijn bubbel te kruipen en er maanden niet meer uit te komen. Maar dat kan ook wel te maken hebben met het feit dat ik ook al redelijk wat op mijn bord heb rond werken met de kleine erbij en intussen een huis verkopen. Gelukkig is dit tijdelijk, hé. Komt allemaal wel goed!

Enfin, ik wou het even kwijt!