Tien dingen die niemand vraagt

30 juli 2021Tamara

Ik zag het draadje bij Irene, die het zag bij Anne, die het op haar beurt weer zag bij Myriam. Ik vind het een leuk onderwerp dus ik vul ook even de vragen in over tien dingen die niemand vraagt! Lees je mee?

1. Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Vroeger ging ik altijd alles meenemen, maar intussen ben ik daarop terug gekomen. Door de jaren heen begon mijn badkamerkast echt uit te puilen met zaken die ik toch nooit gebruik. Tegenwoordig neem ik van hotels enkel mee wat ik echt zou gebruiken, wat eigenlijk bitter weinig is. Ik ben nogal hecht aan mijn eigen gerief.

2. Heb je bij de jeugdbeweging gezeten toen je klein was?

Nope. Me altijd afgevraagd of het iets voor mij zou zijn, ik heb geen idee eigenlijk. Als introvert persoon waarschijnlijk niet.

3Gebruik je to-do lijstjes?

Ja en nee. Ik schreef onlangs een artikel over de (on)zin van lijstjes. Ik probeer dus mijn lijstjes te beperken, maar ik betrap me er vaak op om toch te hervallen in lijstjesgedrag, haha. Lijstjes zijn wel gemakkelijk om mijn vol hoofd wat meer rust te geven, dat is de laatste tijd echt nodig.

tien dingen die niemand vraagt

4. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ik herinner mij één keer, een paar jaar geleden, in Frankrijk. Verder kan ik me niets herinneren.

5. Hoe groot is je bed?

Ik heb werkelijk geen idee, maar mijn deken is 240×220. Dat weet ik, omdat ik onlangs nieuw beddengoed moest kopen en ik de maten opnieuw moest gaan zoeken in mijn oude dekens. Kijk, daarom zijn lijstjes dan wel weer handig.

6. Ben je lui?

Nee, eigenlijk niet. Ik ben altijd graag (nuttig) bezig. Dat zorgt er helaas ook wel voor dat ik me vaak niet supergoed kan ontspannen.

7. Kauw je op potloden en pennen?

Nee, nooit geprobeerd ook. Zoveel liefde voor potloden en pennen, ik zou ze nooit willen opeten!

tien dingen die niemand vraagt

8Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Ja en in theorie zou ik ook wel een band kunnen fixen (but please don’t ask).

9. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ik heb een zeer grote liefde voor tekenfilms, dus volmondig ja. De laatste film die ik gekeken heb, was ook een tekenfilm (Luca).

10. Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nooit, de enige trappen die ik ooit heb willen tellen, zijn die op de Eiffeltoren, en zelfs daar ben ik halverwege de tel kwijt geraakt. Oeps.

Comments (15)

 • Liesbethblogt

  30 augustus 2021 at 12:59

  Een tekenfilm ja en dan letterlijk ben niet zo van de series maar als ze Ovide of Boesboes weer uit gaan zenden dan zekerweten dat ik dat wil zien #jeugdsentimoment. Ik ben nooit in hotels met zulke dingen verbleven maar zal ze waarschijnlijk niet gebruiken omdat de geur me niet aanstaat. Lijstjes zijn trouwens gewoon heerlijk!

 • Saskia

  8 augustus 2021 at 14:04

  Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar je favoriete tekenfilms 😉 Ik hou er ook van! En kijk vaak series ook gezellig mee met Noa. Ik hou ook erg van lijstjes, hoewel ik ze ook niet teveel probeer na te streven.

  1. Tamara

   9 augustus 2021 at 08:27

   Mijn favoriete zijn sowieso Moana en Tangled. Maar ik hou ook van Coraline en Coco. Ook de How to Tame Your Dragon vond ik geweldig en er is een serie op Netflix (Race to the Edge) ervan die minstens even geweldig is!

 • Lesley

  1 augustus 2021 at 16:45

  Haha, ik gebruik de staaltjes uit hotels ook bijna nooit, maar ik kan het toch niet laten. Ik steek al mijn staaltjes nu wel gewoon in een plastic zak, zodat ik voor elke reis snel iets kan meenemen van parfum of shampoo. Zo heb ik toch geen al te rommelige badkamerkast haha.

  1. Tamara

   6 augustus 2021 at 12:40

   Ah ja, dat is best wel een handige tip inderdaad! Helaas ga ik niet meer zo vaak op reis haha :p en die dingen gaan overtijd! Maar vraag me eigenlijk af of ze echt echt overtijd gaan.. Hm!

 • Anne

  1 augustus 2021 at 16:17

  Mmmm babyproducten. Heb me onlangs een fles Mustela gekocht 😀
  In de laatste vragen verschillen we, in de eerste dan weer niet. Denk dat wij als introverten echt geen geschikt materiaal waren voor de jeugdbeweging. Brrrr 🙂

  1. Tamara

   6 augustus 2021 at 12:40

   Ja, hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik toch pas voor jeugdbewegingen. Hoewel we eigenlijk wel overwegen om de kinderen op de chiro of ksa te plaatsen. Natuurlijk wel in overleg met de kids zelf.

 • Audrey

  1 augustus 2021 at 09:28

  Ik vind het een hele prestatie dat je een autoband kan vervangen! Ik kom dermate weinig in hotels dat de flesjes bij mij wel handig zijn. En die vind ik dan weer handig om mee te nemen als we naar een huisje gaan, haha.

  1. Tamara

   1 augustus 2021 at 10:48

   Ah ja, dan is het inderdaad zeker handig! Als je een baby hebt, word je bekogeld langs alle kanten met gratis staaltjes van douche, shampoo, luiercrème en weetiknogveel wat allemaal. Het is zo erg allemaal dat ik de wasgel en bodymelk gebruik voor mezelf, want al die voorraad staat in mijn weg. :p

 • Wendy

  31 juli 2021 at 09:25

  Leuke vragen inderdaad. Een tijdje geleden moest ik, voor een opdracht, contactgegevens van Nederlandse scoutingverenigingen verzamelen, en toen heb ik regelmatig gedacht “waarom ben ik daar eigenlijk nooit lid van geweest?”. Sommige activiteiten zien er zó leuk (en leerzaam) uit! Maar ik ben ook behoorlijk introvert (en zat al op paardrijden) dus dat verklaart een hoop. 😉

  1. Tamara

   1 augustus 2021 at 10:46

   Ja, dat introverte van mezelf maakt dat ik waarschijnlijk ook niet echt jeugdbeweging-materiaal ben. Maar toch blijf ik het me afvragen of ik misschien wat meer zou open gebloeid zijn, mocht ik wel gegaan zijn. Klinkt wel als een leuke opdracht!

 • Samaja

  30 juli 2021 at 20:29

  Hier werd onlangs ook naar Luca gekeken, heerlijk zomerse film! Ik ben ook nooit naar de jeugdbeweging geweest en ik ervaar dat absoluut niet als een gemis, het was niets voor mij geweest.

  1. Tamara

   1 augustus 2021 at 10:45

   Ja hé, ik vond het ook wel een fijne film! En ik snap je! Ik blijf het me afvragen of ik socialer zou zijn geweest als ik naar een jeugdbeweging was geweest.. Maar wellicht niet. :p

 • MyriamC

  30 juli 2021 at 15:32

  Ik hou ook van lijstjes. Vooral gemakkelijk als je eens geen inspiratie hebt.
  Goh ja, mijn badkamerkast puilt zo ook ongeveer uit van de meegenomen spullen die toch nooit meer gebruikt worden. Ik neem alleen nog mee wat ik echt lekker vind ruiken. Vb. productjes van Hierbas de Ibiza. Die kan ik echt niet weerstaan.

  1. Tamara

   30 juli 2021 at 16:55

   Ja, eigenlijk zijn lijstjes wel gemakkelijk. Hierbas de Ibiza ken ik niet, zal ik zeker eens opzoeken. Bedankt voor de tip! 😀

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Vakantieverslag van week 1

25 juli 2021

Next Post

Inrichting van de mancave (+ korting op posters!)

3 augustus 2021