Ik zag het draadje bij Irene, die het zag bij Anne, die het op haar beurt weer zag bij Myriam. Ik vind het een leuk onderwerp dus ik vul ook even de vragen in over tien dingen die niemand vraagt! Lees je mee?

1. Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Vroeger ging ik altijd alles meenemen, maar intussen ben ik daarop terug gekomen. Door de jaren heen begon mijn badkamerkast echt uit te puilen met zaken die ik toch nooit gebruik. Tegenwoordig neem ik van hotels enkel mee wat ik echt zou gebruiken, wat eigenlijk bitter weinig is. Ik ben nogal hecht aan mijn eigen gerief.

2. Heb je bij de jeugdbeweging gezeten toen je klein was?

Nope. Me altijd afgevraagd of het iets voor mij zou zijn, ik heb geen idee eigenlijk. Als introvert persoon waarschijnlijk niet.

3Gebruik je to-do lijstjes?

Ja en nee. Ik schreef onlangs een artikel over de (on)zin van lijstjes. Ik probeer dus mijn lijstjes te beperken, maar ik betrap me er vaak op om toch te hervallen in lijstjesgedrag, haha. Lijstjes zijn wel gemakkelijk om mijn vol hoofd wat meer rust te geven, dat is de laatste tijd echt nodig.

tien dingen die niemand vraagt

4. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ik herinner mij één keer, een paar jaar geleden, in Frankrijk. Verder kan ik me niets herinneren.

5. Hoe groot is je bed?

Ik heb werkelijk geen idee, maar mijn deken is 240×220. Dat weet ik, omdat ik onlangs nieuw beddengoed moest kopen en ik de maten opnieuw moest gaan zoeken in mijn oude dekens. Kijk, daarom zijn lijstjes dan wel weer handig.

6. Ben je lui?

Nee, eigenlijk niet. Ik ben altijd graag (nuttig) bezig. Dat zorgt er helaas ook wel voor dat ik me vaak niet supergoed kan ontspannen.

7. Kauw je op potloden en pennen?

Nee, nooit geprobeerd ook. Zoveel liefde voor potloden en pennen, ik zou ze nooit willen opeten!

tien dingen die niemand vraagt

8Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Ja en in theorie zou ik ook wel een band kunnen fixen (but please don’t ask).

9. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ik heb een zeer grote liefde voor tekenfilms, dus volmondig ja. De laatste film die ik gekeken heb, was ook een tekenfilm (Luca).

10. Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nooit, de enige trappen die ik ooit heb willen tellen, zijn die op de Eiffeltoren, en zelfs daar ben ik halverwege de tel kwijt geraakt. Oeps.