Een vragenlijst vind ik altijd leuk, dat kon je al merken aan de blogbabbels. Nu zag ik dit vragenlijstje bij een paar medebloggers (Lieze, Kelly en Irene) en ik vond dat het hoog tijd was ze zelf eens in te vullen! Neem gerust over als je zin hebt. Hier gaatie!

Wat ligt er altijd op je nachtkastje?
Echt heel weinig in feite, een nachtlampje en mijn radioklok. That’s it. Als ik ga slapen, ligt mijn smartphone er ook op en mijn oorringen.

Hoe lang sta je ’s ochtends voor de spiegel?
Eigenlijk zou ik er langer voor willen staan en de tijd willen nemen voor wat verzorging en eventueel wat (natuurlijke) make up. Maar nu sta ik er dus ongeveer een kwartiertje voor. Tandenpoetsen, dagcrème, haar kammen en deo. Daar houdt het ongeveer op.

Van welke slechte gewoonte geraak je niet af?
Ik ben zo’n lippenprutser! Zeker als ik nerveus ben, begin ik dus de velletjes van mijn lippen los te maken, zo’n slechte gewoonte!

Wat is je favoriete feelgoodfood?
Zo macaroni met kaas en hesp of frietjes! Of een frisse taart zoals kaastaart met framboos. Mmmm!

Wat geeft je energie?
Ik ben geen gemakkelijke als het komt op ontspannen en energie opdoen, maar schrijven en het gevoel hebben dat ik een verschil kan maken, geeft me op zich wel energie. Ook bezig zijn met eigen projectjes die al dan niet tot iets kunnen leiden in de toekomst vind ik heel fijn.

Waarvoor zou je graag herinnerd worden?
Iemand die altijd vriendelijk was en die altijd de moeite nam om gewoon een mail te sturen met ‘bedankt’. Ik vind hartelijkheid zo belangrijk. Daarnaast mag het ook zijn als schrijver van een boek. Maar daar moet ik dan wel eens aan beginnen misschien, haha.

Wat is het eerste dat je ’s morgens doet?
Naar toilet gaan, kleren aandoen. Of eerst even Remus checken als hij wakker is en hem een speeltje geven zodat ik eerstgenoemde kan doen.

Welke hype vind je totaal overroepen?
Zo van die rare wijde broeken met prints. Wat is dat, zelfs.

Wat was je laatste activiteit op sociale media?
Wat scrollen door Stories van Instagram.

Welk talent zou je graag bezitten?
Direct in slaap kunnen vallen, zou fijn zijn. Of wat beter mijn gevoelens kunnen uiten. Of wat minder geneigd zijn te lopen in die ratrace (al werk ik daar wel aan). Of goed zijn in iets creatief (zoals tekenen, schilderen, instrument bespelen, keramiek,…).

Op welk lichaamsdeel ben je stiekem het meest trots?
Mijn borsten, zonder twijfel. Haha. Al zijn ze na de zwangerschap en na de borstvoeding wel even wennen.

Waaraan heb je onlangs teveel geld uitgegeven?
Teveel geld? Waarschijnlijk online shoppen, ik ben er zo slecht in. En ook wel aan te dure fancy koffies. Maar ze zijn zo lekker!

Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?
Mijn loopschoenen, schrijfgerief en een tentje ofzo? Hoewel ik echt houd van me-time en alleen zijn, zou ik geen week overleven op een onbewoond eiland, ik heb heel graag mensen in mijn buurt. Met in de buurt bedoel ik dus niet op praatafstand, maar gewoon de mogelijkheid dat je wel kan contact hebben.

Welke geur maakt je nostalgisch?
De geur van lavendel doet me steeds denken aan onze reizen in Frankrijk toen ik nog een kind was.

Wanneer heb je voor het laatste gehuild?
Hahaha, vandaag! Remus deed zijn eerste drie stapjes alleen en ik was er zo ontroerd van. Momlife = een en al bleitinge. Sorry.

Waarvoor ben je altijd in de mood?
Een rustig, maar diepgaand gesprek voeren. Een serie kijken samen, een wandeling.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Mother knows best. Doe gewoon wat je hart aanvoelt en wat jijzelf het beste vindt voor jou en voor je kind. Een advies die ik elke dag wel (onbewust) bij stilsta.

Wanneer ging je voor het laatst op de weegschaal staan?
Al een aantal weken geleden, soms durf ik gewoon niet meer, al valt het meestal nog wel mee.