Wat ik wens voor mijn verjaardag

24 april 2021Tamara

Wat hou ik ervan om elk jaar eens de materialistische vrouw uit te hangen en een verlanglijstje op te stellen voor mijn verjaardag. Nochtans hou ik er totaal niet van om verrast te worden, ik haat het. Zeker als ik het vooraf weet, dan denk ik daar veel te veel over na. Maar hier dus 8 dingen, die ik wel fijn zou vinden om te krijgen voor mijn verjaardag over een maand!

Ik word er ook alweer 32. Zo voel ik me helemaal niet. Ik kan ook niet geloven dat ik al 2 jaar aan het moederen ben. Eigenlijk voel ik mij nog zo’n pas afgestudeerde, die nog wat zoekend is in het leven. Die nog niet alles op een rijtje heeft. En opeens word ik 32 jaar! Maar eigenlijk is dat nog wel jong, hé.

Vorig jaar stelde ik ook een wishlist op. Ik denk niet dat ik er toen iets van gekregen heb, maar dat is oké. Dit jaar ben ik vrijwel zeker dat ik iets van mijn lijstje krijgt, iets waar ik eigenlijk al geruime tijd over zaag tegen mijn man…

 1. Garmin Forerunner 35 Blauw
  Ik had lang mijn zin gezet op een Polar horloge, maar nu toch in gedachten geswitched naar de Garmin omdat die toch vaak meer en beter gescoord wordt. Na mijn zwangerschap zou ik graag opnieuw starten met lopen en dit zou dan ook een extra motivatie zijn.
  Prijskaartje: 109,99 euro

 2. Philips 3200 LatteGo
  Dat ik een coffeelover ben, is geen geheim. Ook nu kan ik het niet laten af en toe een (half) kopje koffie per dag te drinken. Er is voor mij werkelijk niets beter dan een koffietje en een chocolaatje daarbij. Met een ochtendzonnetje bijvoorbeeld, in mijn omastoel. Momenteel gebruiken we nog de Nespresso, maar de materialist in mij is toe aan een fancy model dat vanzelf cappuccino’s en latte macchiato’s kan zetten. En dat kan dit toestelletje allemaal. Helemaal vanzelf, zonder dat ik moet beginnen melk opschuimen enzo.
  Prijskaartje: 469 euro

 3. Kambukka drinkbeker 300 ml
  De collectie van Kambukka vind ik zo mooi en kwalitatief! Deze staat eigenlijk al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik heb de beker nooit willen kopen, omdat ik ze nogal prijzig vind voor een beker. Maar krijgen, is natuurlijk wat anders.
  Prijskaartje: € 32,90

 4. Latté glazen
  Nu we toch in de categorie koffie zijn, zou ik het leuk vinden om ook eens wat aangepaste koffieglazen te hebben in huis. Zoals cappuccino of latté glazen. Deze op het plaatje komen heel specifiek van Viva Sara, maar andere zijn natuurlijk ook altijd goed. Het belangrijkste is vooral het oortje: dat moet ruim genoeg zijn om een goede grip te kunnen hebben.
  Prijskaartje: 24,90 voor een set van 6

 5. Picknicken
  Vorig jaar stond er een brunch op mijn wishlist, dit jaar lijkt een picknick me wel leuk. Dat is blijkbaar ook heel erg in, merk ik. Tegenwoordig kun je ook heel gemakkelijk take away picknicken fixen en laat dat nu eens iets zijn waar ik helemaal achter sta. Hier in de buurt kun je een picknickkar huren, die gevuld is met allerlei lekkere spullen. Ze zitten vlak aan het bos dus dan neem je gewoon de kar en kun je gezellig picknicken in de natuur. Zonder dat je zelf een poot moet uitsteken. Yes please.
  Prijskaartje: geen idee, zal wel meevallen?

 6. Lijntje laten tatoeëren
  Zelf ben ik een beetje een kneusje als het op make up aankomt. Ik heb nu wel wat Cent Pur Cent in huis, die garant staat voor natuurlijke make up. Maar toch ontbreekt me soms de tijd (en de goesting) om elke ochtend wat aan te brengen. Daarom denk ik er al jaren aan om een lijntje te laten tatoeëren. Maar ik blijf wel twijfelen, haha.
  Prijskaartje: ongeveer 270 euro

 7. Koffieknuffel
  Deze koffieknuffel is van Jellycat en kan je bijvoorbeeld terugvinden op Zalando. Maar kijk, hoe cute is die toch! Misschien moet ik die gewoon aanschaffen voor de dochter. Zou het opvallen?
  Prijskaartje: € 20,95

 8. Een abonnement op de Flow
  Binnenkort hoop ik om wat meer tijd te kunnen maken om te lezen en zo’n abonnement zou zeker welkom zijn! Ik vind Flow een leuk tijdschrift om te lezen, al vind ik sommige artikels soms wel langdradig. Maar als ik naar een tijdschrift grijp, is het meestal wel Flow.
  Prijskaartje: € 36,50

Een van de bovenstaande spullen heb ik al gekregen van mijn man. Kan jij raden welk eentje? 🙂

Comments (8)

 • Irene

  25 april 2021 at 10:45

  Ik zou gaan voor het Flow abonnement maar ik vermoed dat het de koffiemachine is :p
  Ik haat het trouwens ook om verrast te worden en ik voel mij net zoals jij ook nog altijd alsof ik pas afgestudeerd ben en niet weet wat ik aan het doen ben. En ik vraag mij dan of dat nu voor altijd gaat blijven, dat gevoel.

  1. Tamara

   26 april 2021 at 08:18

   Haha, je kan wel eens gelijk hebben. Koffie is leven, hier! En zo herkenbaar, dat gevoel. Dat heb ik dus ook! Verrassingen zijn echt niets voor mij, ik ben dan ook zodanig van mijn stuk gebracht dat ik ten eerste niet weet hoe ik moet reageren en ten tweede soms het liefst gewoon wegloop, haha.

 • MimaMaakt

  25 april 2021 at 09:04

  Goed idee zo’n lijstje 😉

  1. Tamara

   26 april 2021 at 08:16

   Bedankt! Vind het zelf wel leuk om te zien wat mijn interesses waren doorheen de jaren, ook. 🙂

 • Moederschip

  24 april 2021 at 14:46

  Toevallig heb ik de eerste drie hihi 😀 Die forerunner is een absolute aanrader,over Polar was ik niet zo tevreden maat dit is een top ding! En die koffiemachine kocht ik in november voor mijn man. Ik dronk toen nog geen koffie en ben dat nu wel beginnen doen daardoor haha. Die glazen zijn nog een goed ideetje!

  1. Tamara

   26 april 2021 at 08:15

   Ahja, goed om te weten! Vind die Polars er wel net iets mooier uitzien, maar uiteindelijk is het in dit geval wel het functionele dat overheerst. En die koffiemachine is echt een droom voor me, zeker met al dat thuiswerken! Ik vind dat ook zoiets gezellig: een tasje koffie met dessertje of vieruurtje ofzo. Yes please!

 • Robin Schrijvers

  24 april 2021 at 14:10

  Ik hoop het koffiemachine? 😀 Ik zou dat ook wel zien zitten! Zo’n fancy pancy koffiezetapparaat zie ik me later ook nog wel in huis halen.

  1. Tamara

   26 april 2021 at 08:14

   Haha, je kan wel eens gelijk hebben! 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Onze peuter leeft in zijn eigen wereld

16 april 2021

Next Post

De (on)zin van lijstjes

30 april 2021