Wat hou ik ervan om elk jaar eens de materialistische vrouw uit te hangen en een verlanglijstje op te stellen voor mijn verjaardag. Nochtans hou ik er totaal niet van om verrast te worden, ik haat het. Zeker als ik het vooraf weet, dan denk ik daar veel te veel over na. Maar hier dus 8 dingen, die ik wel fijn zou vinden om te krijgen voor mijn verjaardag over een maand!

Ik word er ook alweer 32. Zo voel ik me helemaal niet. Ik kan ook niet geloven dat ik al 2 jaar aan het moederen ben. Eigenlijk voel ik mij nog zo’n pas afgestudeerde, die nog wat zoekend is in het leven. Die nog niet alles op een rijtje heeft. En opeens word ik 32 jaar! Maar eigenlijk is dat nog wel jong, hé.

Vorig jaar stelde ik ook een wishlist op. Ik denk niet dat ik er toen iets van gekregen heb, maar dat is oké. Dit jaar ben ik vrijwel zeker dat ik iets van mijn lijstje krijgt, iets waar ik eigenlijk al geruime tijd over zaag tegen mijn man…

 1. Garmin Forerunner 35 Blauw
  Ik had lang mijn zin gezet op een Polar horloge, maar nu toch in gedachten geswitched naar de Garmin omdat die toch vaak meer en beter gescoord wordt. Na mijn zwangerschap zou ik graag opnieuw starten met lopen en dit zou dan ook een extra motivatie zijn.
  Prijskaartje: 109,99 euro

 2. Philips 3200 LatteGo
  Dat ik een coffeelover ben, is geen geheim. Ook nu kan ik het niet laten af en toe een (half) kopje koffie per dag te drinken. Er is voor mij werkelijk niets beter dan een koffietje en een chocolaatje daarbij. Met een ochtendzonnetje bijvoorbeeld, in mijn omastoel. Momenteel gebruiken we nog de Nespresso, maar de materialist in mij is toe aan een fancy model dat vanzelf cappuccino’s en latte macchiato’s kan zetten. En dat kan dit toestelletje allemaal. Helemaal vanzelf, zonder dat ik moet beginnen melk opschuimen enzo.
  Prijskaartje: 469 euro

 3. Kambukka drinkbeker 300 ml
  De collectie van Kambukka vind ik zo mooi en kwalitatief! Deze staat eigenlijk al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik heb de beker nooit willen kopen, omdat ik ze nogal prijzig vind voor een beker. Maar krijgen, is natuurlijk wat anders.
  Prijskaartje: € 32,90

 4. Latté glazen
  Nu we toch in de categorie koffie zijn, zou ik het leuk vinden om ook eens wat aangepaste koffieglazen te hebben in huis. Zoals cappuccino of latté glazen. Deze op het plaatje komen heel specifiek van Viva Sara, maar andere zijn natuurlijk ook altijd goed. Het belangrijkste is vooral het oortje: dat moet ruim genoeg zijn om een goede grip te kunnen hebben.
  Prijskaartje: 24,90 voor een set van 6

 5. Picknicken
  Vorig jaar stond er een brunch op mijn wishlist, dit jaar lijkt een picknick me wel leuk. Dat is blijkbaar ook heel erg in, merk ik. Tegenwoordig kun je ook heel gemakkelijk take away picknicken fixen en laat dat nu eens iets zijn waar ik helemaal achter sta. Hier in de buurt kun je een picknickkar huren, die gevuld is met allerlei lekkere spullen. Ze zitten vlak aan het bos dus dan neem je gewoon de kar en kun je gezellig picknicken in de natuur. Zonder dat je zelf een poot moet uitsteken. Yes please.
  Prijskaartje: geen idee, zal wel meevallen?

 6. Lijntje laten tatoeëren
  Zelf ben ik een beetje een kneusje als het op make up aankomt. Ik heb nu wel wat Cent Pur Cent in huis, die garant staat voor natuurlijke make up. Maar toch ontbreekt me soms de tijd (en de goesting) om elke ochtend wat aan te brengen. Daarom denk ik er al jaren aan om een lijntje te laten tatoeëren. Maar ik blijf wel twijfelen, haha.
  Prijskaartje: ongeveer 270 euro

 7. Koffieknuffel
  Deze koffieknuffel is van Jellycat en kan je bijvoorbeeld terugvinden op Zalando. Maar kijk, hoe cute is die toch! Misschien moet ik die gewoon aanschaffen voor de dochter. Zou het opvallen?
  Prijskaartje: € 20,95

 8. Een abonnement op de Flow
  Binnenkort hoop ik om wat meer tijd te kunnen maken om te lezen en zo’n abonnement zou zeker welkom zijn! Ik vind Flow een leuk tijdschrift om te lezen, al vind ik sommige artikels soms wel langdradig. Maar als ik naar een tijdschrift grijp, is het meestal wel Flow.
  Prijskaartje: € 36,50

Een van de bovenstaande spullen heb ik al gekregen van mijn man. Kan jij raden welk eentje? 🙂