Deze week was vakantieweek en we hadden mooi weer! Eigenlijk hebben we niet veel gedaan maar op zich was het best wel een leuke week. Hoewel de week ook best intens was en niet echt als verlof aanvoelde.

Ik keek even naar m’n foto’s en ik heb er echt heel weinig, haha. We gingen deze week vooral wandelen en leefden eigenlijk vooral op ritme van de baby. We wandelden of keken Community. Een tijdje geleden zei ik nog dat ik niet snapte hoe Community 6 seizoenen heeft, maar nu snap ik het wel. Het is echt een heerlijke laid-back serie die ideaal is voor mijn hersenloze toestand.

Zwembadje

Eerlijk moet ik zeggen dat het toch een behoorlijk pittige week was, ik heb zo het gevoel nogal geleefd te zijn en vooral maar door te doen. Ik heb dringend nood aan een beetje me-time maar eigenlijk ook aan wat meer doel in mijn leven. If that makes sense.

Ik heb een zwembadje gekocht voor Remus en dat was heerlijk! Hij vond het wel lekker in het water.

Moestuintje

Een tweetal jaar geleden vormden we onze (gras)tuin om tot moestuin en dat vond ik super! Daarna hebben we weer gras gezaaid maar ik miste het om onze eigen groentjes te kunnen gaan telen en na lang zagen van mijn kant heeft manlief opnieuw een mini moestuintje aangelegd! Ik ben echt superblij ermee!

We hebben courgette, komkommer, zo’n dikke tomaat, zoete paprika, bataat en radijsjes geplant. Zoals elk jaar plantten we ook drie kerstomaatjes, daar kijk ik echt elk jaar naar uit! Daarnaast heb ik ook twee aardbeiplantjes gezet en heb ik kruiden geplant in NAN potjes. Ben benieuwd of het zal lukken!

Gesport

Ik liep ook weer met Evy via Start to Run en heb nu les 18 afgerond, het is nu niet lang meer. Maar het is toch echt wel behoorlijk pittig! Ik deed ook op een avond wat butt oefeningen maar wat een slecht idee was dat! De dag erop had ik ZOVEEL spierpijn en moest ik ook nog gaan lopen. Het ging maar net, haha. Ik concentreer me dus nu weer vooral op het lopen, dat is op zich ook al iets. Ik ontdekte ook een nieuwe wandel/loop route dus dat is wel fijn!

Heerlijke zondag

Om de verlofweek af te sluiten heb ik het geluk om vandaag wat langer te mogen slapen en wat een deugd dat dat deed! Daarna deed ik weer een loopje en het ging veel vlotter dan gewoonlijk. Een gerust geest in een gerust lichaam, ofzoiets zeker? Remus is ook weer veel minder lastig en we speelden veel, wandelden en tijdens zijn middagdutje keken we naar Star Wars Rogue One. Voor mij is het alvast een fijne zondag!

Hoe was jouw week?