Week 21 in een paar woorden

24 mei 2020Tamara

Deze week was vakantieweek en we hadden mooi weer! Eigenlijk hebben we niet veel gedaan maar op zich was het best wel een leuke week. Hoewel de week ook best intens was en niet echt als verlof aanvoelde.

Ik keek even naar m’n foto’s en ik heb er echt heel weinig, haha. We gingen deze week vooral wandelen en leefden eigenlijk vooral op ritme van de baby. We wandelden of keken Community. Een tijdje geleden zei ik nog dat ik niet snapte hoe Community 6 seizoenen heeft, maar nu snap ik het wel. Het is echt een heerlijke laid-back serie die ideaal is voor mijn hersenloze toestand.

Zwembadje

Eerlijk moet ik zeggen dat het toch een behoorlijk pittige week was, ik heb zo het gevoel nogal geleefd te zijn en vooral maar door te doen. Ik heb dringend nood aan een beetje me-time maar eigenlijk ook aan wat meer doel in mijn leven. If that makes sense.

Ik heb een zwembadje gekocht voor Remus en dat was heerlijk! Hij vond het wel lekker in het water.

Moestuintje

Een tweetal jaar geleden vormden we onze (gras)tuin om tot moestuin en dat vond ik super! Daarna hebben we weer gras gezaaid maar ik miste het om onze eigen groentjes te kunnen gaan telen en na lang zagen van mijn kant heeft manlief opnieuw een mini moestuintje aangelegd! Ik ben echt superblij ermee!

We hebben courgette, komkommer, zo’n dikke tomaat, zoete paprika, bataat en radijsjes geplant. Zoals elk jaar plantten we ook drie kerstomaatjes, daar kijk ik echt elk jaar naar uit! Daarnaast heb ik ook twee aardbeiplantjes gezet en heb ik kruiden geplant in NAN potjes. Ben benieuwd of het zal lukken!

Gesport

Ik liep ook weer met Evy via Start to Run en heb nu les 18 afgerond, het is nu niet lang meer. Maar het is toch echt wel behoorlijk pittig! Ik deed ook op een avond wat butt oefeningen maar wat een slecht idee was dat! De dag erop had ik ZOVEEL spierpijn en moest ik ook nog gaan lopen. Het ging maar net, haha. Ik concentreer me dus nu weer vooral op het lopen, dat is op zich ook al iets. Ik ontdekte ook een nieuwe wandel/loop route dus dat is wel fijn!

Heerlijke zondag

Om de verlofweek af te sluiten heb ik het geluk om vandaag wat langer te mogen slapen en wat een deugd dat dat deed! Daarna deed ik weer een loopje en het ging veel vlotter dan gewoonlijk. Een gerust geest in een gerust lichaam, ofzoiets zeker? Remus is ook weer veel minder lastig en we speelden veel, wandelden en tijdens zijn middagdutje keken we naar Star Wars Rogue One. Voor mij is het alvast een fijne zondag!

Hoe was jouw week?

Comments (9)

 • Barbara

  30 mei 2020 at 10:10

  Fantastisch idee zeg: NAN potjes als plantenpotjes! Sjiek! 🙂
  Schattige foto van Remus 🙂
  En ja .. me-time.. zo belangrijk! Niet gemakkelijk met een baby’tje.. !

 • Giovanna Jansen

  26 mei 2020 at 09:16

  Me-time is belangrijk, zou zelfs zeggen noodzakelijk van tijd tot tijd., kan goed snappen dat je er dringend behoefte aan had.
  Leuk dat je toch weer een moestuintje hebt. Zo heerlijk om je eigen groentes en aardbeitjes te kunnen kweken. En ook leuk voor Remus om daar mee op te groeien en te leren dat eten niet in de fabriek/winkels groeit. 😉

  1. Tamara

   26 mei 2020 at 10:52

   Hahaha, behalve dat ik hem nu vooral eten geef uit potjes (oops)

 • Kaylin

  25 mei 2020 at 16:54

  Geleefd worden klinkt niet zo goed? Zorg goed voor jezelf! <3
  Ik ga Community eens opzoeken. Je hebt me wel benieuwd gemaakt. Ik kijk nog steeds naar the vampire diaries en samen met vriendlief naar casa de papel (zondag kijkmarathon gedaan)

  1. Tamara

   25 mei 2020 at 17:18

   Ah hoe leuk! Haha, verwacht er wel niet te veel van, het is nogal low brains. Maar ik hou wel van de sketches dat ze maken (heb me wel door de eerste vijf afleveringen moeten sleuren want eerst vond ik het meh).

 • Saskia

  25 mei 2020 at 07:16

  Heerlijk hoor. Me time neem ik (nu vooral als mama) steeds vaker. Dan versloft mijn huis maar wat meer 😉
  En leuk zo’n badje. Wij gaan er ook 1 aanschaffen voor Noa.

  1. Tamara

   25 mei 2020 at 10:36

   Haha, ik neem als mama eigenlijk nog minder me-time. Gisteren was echt een uitzondering, maar gewoon al een extra uurtje slapen of voor mezelf maakt al zo veel verschil! En zo’n badje is echt top, haha. De verkoper raadde mij eigenlijk aan om gewoon een groter (normaal) zwembad te kopen zodat ik er zelf in kon en spelen met de baby maar ik vond deze gewoon echt te schattig. En voor mij moet het toch ook al 30° zijn vooraleer ik in een zwembad te vinden ben :p

 • Lesley

  24 mei 2020 at 23:10

  Haha die nood aan me-time herken ik! Alhoewel … zaterdag was mijn lief voor het eerst sinds lang even naar zijn vrienden en was ik dus eindelijk nog eens een avond alleen. Maar zaterdag zelf was op zich best een kutdag omdat ik weer heel hard last had van dingen willen gaan doen die niet konden. Daardoor kon ik dus niet eens van mijn avondje alleen genieten haha. Ach ja … luxeproblemen but still problemen!

  1. Tamara

   25 mei 2020 at 10:34

   Dat snap ik helemaal en eigenlijk mag je dat best aanvoelen als problemen, want dat zijn het ook. Het is soms moeilijk om dat gevoel af te zetten als je een bepaald iets voelt. Hopelijk komt er toch gauw verandering in!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Mijn ochtendritueel met een baby

22 mei 2020

Next Post

Blogbabbels

Blogbabbel met Anne van Saturn9's World

27 mei 2020