Met dit topweertje krijg ik alweer zin in cocktails en nacho’s! Hoog tijd dus om er weer een portie te maken. Manlief maakt de beste mojito’s (veel beter dan op café) en ik maak dan weer de beste nacho’s. Ze lijken nog het meest op de Hard Rock Café nacho’s. Lees hier het recept voor nacho’s à la Hard Rock Café.
Ingrediënten (alles gemakkelijk te vinden in Delhaize):
- 2 zakjes nacho chips (het is een rode zak die staat bij wereldkeuken)
- 1 potje jalapeno’s (ook te vinden bij de wereldkeuken rek)
- 1 guacamole mix (ook te vinden bij de wereldkeuken rek)
- 2 advocado’s
- 250 gram kerstomaatjes
- 1 blik kidneybonen (natuur, niet chili zoals ik al per ongeluk meegenomen heb)
- 1 pak met van die kaasschelletjes (dat je ook gebruikt om op croques te leggen)
- 1 zak spaghetti kaas
- Optioneel:
- Stukjes kip of rundergehakt
- Zure room
Hoe maak je nacho’s à la Hard Rock Café?
- Verwarm de oven voor op 180°
- Schil de 2 advocado’s en meng ze met de guacamole mix
- Neem een ovenschaal en vul de bodem met chips
- Leg daarop wat tomaatjes en bonen (optioneel de kip of gehakt)
- Leg daar wat plakjes kaas op
- Bestrooi met de spaghettikaas
- Leg daarop de jalapeno’s.
- Herhaal tot je niets meer over hebt (zelf doe ik altijd 2 lagen)
- Stop het in de oven en haal uit als je ziet dat de kaas gesmolten is.
SMAKELIJK!