Dienstmededeling: beveiliging van bepaalde artikelen

21 januari 2021Tamara

Al een tijdje wil ik eigenlijk schrijven over bepaalde zaken waarvan ik me ongemakkelijk zou voelen, mocht echt de ganse wereld kunnen meelezen. Sommige zaken zijn gewoon te persoonlijk, te delicaat en te irrelevant. Saskia heeft daar een goede oplossing voor, zij beveiligt soms een artikel en vandaar besliste ik ook bepaalde zaken te gaan beveiligen. Dat zijn vooral zaken rond werk en zeer persoonlijke zaken. Wees gerust, dit zullen er absoluut niet veel zijn, normaal.

Wil je graag het wachtwoord? Stuur mij even een mailtje of berichtje op Instagram. 🙂

Comments (10)

 • Talitha

  1 maart 2021 at 16:49

  Moh, da’s heel slim, eigenlijk! Nooit aan gedacht, en er zijn best wel wat dingen die ik (niet meer) op mijn blog schrijf omdat ik er inderdaad al eens over werd aangesproken, of omdat ik dan pas achteraf ontdekt dat mensen waarvan ik het totaaaaaaal niet verwachtte stiekem meelazen. Zal ik misschien ook eens beginnen doen!
  Geef je dan ook enkel het wachtwoord aan lezers die je ‘kent’, zeg maar? (Enfin ja eigenlijk zou het wel wat ver gaan om te denken dat mensen een valse identiteit zouden aannemen om mee te lezen, maar bon ;))

  1. Tamara

   2 maart 2021 at 21:21

   Ik vond het best een moeilijke overweging, dus ik snap je echt helemaal! Ik geef eigenlijk mijn wachtwoord aan mensen die het vragen, tot nu toe zijn dat allemaal medebloggers vooral, merk ik. Er was ook iemand die ik niet kende, maar ik heb het ook gegeven, omdat ze me wel legit leek. En waarbij ik dus inderdaad hoopte dat het geen valse identiteit was, want dat vond ik dan weer zo crazy. :p

 • Heidi

  25 februari 2021 at 10:22

  Dat is inderdaad fijn, doe.ik nu ook al een tijdje mee dat ik ruzie kreeg met mijn zus over een bepaalde artikel die ik neer schreef. Onder tussen wil ze me nooit meer zien, maar tja dat is haar probleem vind ik. Maak me.er niet meer druk over. Maar je hebt echt gelijk dat je dat ook zo ga doen met een wachtwoord.

  1. Tamara

   25 februari 2021 at 19:50

   Zaken met familie kunnen delicaat zijn, inderdaad. Het blijft altijd een risico alles in de online wereld te gooien, daarom ben ik liever voorzichtig. 🙂

 • Saskia H

  24 januari 2021 at 13:00

  Blij dat ik kon helpen! Voelt zeker fijn om sommige dingen achter een wachtwoord te delen 🙂

  1. Tamara

   25 januari 2021 at 10:03

   Dat is zeker, nog eens bedankt!

 • Anne

  23 januari 2021 at 09:25

  Mmm, ik heb hier ook wel eens over na zitten denken. Maar het voelde voor mij toch fijner om er dan gewoon niet over te schrijven, omdat ik over heel veel onderwerpen wel heel erg open ben op mijn blog. Maar begrijp je keuze heel goed 🙂

  1. Tamara

   25 januari 2021 at 10:02

   Ik snap je, ik twijfelde er ook over, want ik hou er eigenlijk niet zo van om dingen te verbergen. Ik streef ook net naar openheid en eerlijkheid. Maar de ervaring leert me al dat je in sommige gevallen (professioneel leven) toch beter wat censureert, in mijn geval toch.

 • Kelly

  22 januari 2021 at 21:07

  Oh amai ik wist niet dat dat kon. Slim idee. Ik heb vaak het gevoel dat ik wel wil schrijven ‘als blogger’ maar dat ik dan niet wil dat er mensen die ik ken meelezen, omdat het beeld dat ze van mij hebben dan onnodig zou veranderen of zo.

  1. Tamara

   25 januari 2021 at 10:01

   Dat snap ik, al heb ik daar minder last van. Voor mij gaat het meer over het professioneel vlak, dan zou ik gewoon niet willen afgerekend worden op wat ik schrijf, net zoals ik ook niet de meest idiote foto’s op Facebook plaats van mezelf, haha.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Prev Post

Ode aan manlief

17 januari 2021

Next Post

Ons baby’tje wordt een...

24 januari 2021