Ze zeiden dat de tweede week in Coronatijden de ergste is, dus ik hoop dat dat waar is want ik vond het best wel een zware week!

Wandelen

Zo goed als elke dag deed ik wel een wandeling. Ken je ook dat gevoel dat je nu efkes echt wel naar buiten moet? Dat heb ik dus constant! Hoewel ik thuiswerken gewoon ben, ben ik geen mens om hele dagen gewoon binnen te zitten. Dat sociale missen valt nu nog wel mee, maar binnen zitten is echt niets voor mij.

Gelukkig is het wel stralend weer!

Hobby

De week waar ik meerdere hobby’s geprobeerd heb, en er ook meerdere gefaald heb. Naaien is duidelijk niets voor mij. Hoe graag ik ook zo’n schattige babykleertjes zelf had willen maken, ik ben duidelijk te onhandig. Het is vooral dat ik er het geduld niet voor heb, maar ook de precisie ontbreekt. Een slag in slaan, is not done maar that’s how I roll..

Schilderen daarentegen is wel meer mijn ding, daar is precisie niet zo’n must en kun je creatiever aan de slag. En snap ik iets van de tutorials op YouTube, ook een dikke plus.

We speelden deze week ook erg veel spelletjes, zoals op de computer als gezelschapsspelletjes. We speelden zelfs online Risk met een paar vrienden, dat is wel een aanrader! Dominion kun je ook online spelen. Ik haalde ook wat oude spelletjes van zolder, denk maar aan Mastermind en Zeeslag. Iemand ooit het Spyweb Action Man spel gespeeld? Geweldig spel is dat!

Chaotisch

Deze jonglerende dagen waarin ik voltijds werk en voltijds mama ben zijn behoorlijk lastig. Zeker als de baby zijn tandjes begint krijgen. Het zijn dus behoorlijk eentonige dagen en alles waar ik naar uit kijk, wordt langzaam aan verplaatst of geannuleerd. Eigenlijk gingen we deze week zelfs in Tenerife zitten, de vakantie waar we al een halfjaar naar uitkeken. Maar ik vind het oké. Op zich vind ik het zelfs niet zuur, met alles dat aan de hand is.

Gelukkig zijn we wel goed geïnstalleerd als het gaat om computers. Dus op dat vlak is thuiswerk dan geen straf!

Healthy

Terwijl de halve wereld net de riem wat losser laat, probeer ik healthy te eten, om mijn summergoal te gaan behalen. Dat lukte me de laatste weken aardig, maar ik vind het wel moeilijk. Ik grijp algauw naar voedsel als ik mezelf wil troosten of soigneren.

Ik gebruikte vooral gerechtjes van Pauline, die met de gezonde Mac & Cheese met bloemkool (foto in het midden) is een echte aanrader! De frietjes van gisterenavond waren wel een ongelukje. 😉

Pauze

Dat is 100% het gevoel dat ik heb: pauze. Ik voel dat ikzelf op pauze sta, de wereld staat op pauze, alles staat op pauze. En dat vind ik een naar gevoel, want ik ga graag vooruit. Zowel letterlijk als figuurlijk. En ik weet dat het maar tijdelijk is, maar toch besluipt mij dat gevoel en betrap ik mezelf erop dat ik zit te wachten naar iets dat wel eens heel ver in de toekomst ligt. Geen idee zelfs op wat ik zit te wachten. Normaliteit? Weer het gewoon stramien? Wachten op de wereld die vergaat? Of net uitkijken naar beters? Geen idee.

En hoe was jullie week (in 5 woorden?)