Joepie, het is alweer tijd voor een weekoverzichtje, dat wil zeggen dat we dus alweer een week verder zijn en een week dichter bij het einde van de quarantaine (wanneer het einde ook mag zijn). Let’s think positive! Dit keer beschrijf ik mijn week in 1 zin, 4 woorden.

Alles ging z’n gangetje

Eigenlijk zijn het best eentonige weken, wat ik deze week deed, heb ik ook de voorbije weken gedaan. Ik las veel in mijn nieuwe boek die ik in blind vertrouwen bestelde tijdens mijn online shopping spree. En het is wel een pageturner, ik heb er tot nu toe echt van genoten! Hij is bijna uit.

Als ik kon, zat ik in de tuin en verder splitste ik mij op tussen mama zijn en werken. Deze week was dat behoorlijk lastig om die balans te blijven bewaren. Hoewel mijn werk niet zo druk is (en ik het werk best flexibel kan inzetten), blijft het wel een evenwichtsoefening. Maar oké, er zit er weer een week op.

Ondanks dat alles z’n gangetje liep deze week was ik behoorlijk moe. Ik ging een paar keer deze week om 20-21 uur gaan slapen en zelfs dat hielp niet zo goed. Een combinatie van te veel zon, een tandjeskrijgende baby en mijn stresske van heb-ik-misschien-corona zal wellicht de dooddoener geweest zijn. Maar gelukkig ben ik dan zelf ook flink genoeg om mezelf niet te gaan forceren en gewoon in dat bed te kruipen, ook al is het dan 20 uur. En zaterdag. En nog warm en licht buiten. Het is oké.

We namen ook wel de tijd om nog steeds heel mooie wandelingen te maken, maar eigenlijk was het een beetje te warm, waardoor we nu met een baby zitten met warmte uitslag en die ’s nachts heel slecht slaapt (en voel ik mij stiekem een slechte moeder, want ik wilde per se naar buiten).

Zelfs Pasen sloop langzaam aan voorbij. Normaal brunchen we met m’n schoonouders en de schoonzussen en schoonbroer, maar dat ging natuurlijk niet. Stiekem vond ik het niet zo erg, want ik hou wel van mijn cocon. We brunchten dan wel met ons tweetjes (geleverd door HelloFresh).

We keken ook redelijk wat Netflix, we zijn bezig aan Lucifer en ik ben Community begonnen. Ik vind Community voorlopig maar niets, maar die twintig minuten episodes zijn wel gemakkelijk om snel even tussenin te kijken. Verder keken we naar de film Sonic the Hedgehog en ik vond hem heel fijn. Zoveel liefde voor Jim Carrey!

Dusja, alles ging z’n gangetje.

Hoe was jouw week?